Χριστούγεννα από την Ελλάδα μου: εκλεκτά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, στο γιορτινό Kosmopolis

Ανακάλυψε γεύσεις, διασκέδασε με την παράδοσή μας, απόκτησε προϊόντα σε τιμές παραγωγών, χαμογέλασε και κέρδισε πλούσια δώρα από τις 20 Δεκεμβρίου στο KOSMOPOLIS!Φέτος τις γιορτές στρώστε το δικό σας τραπέζι με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα με τις καλύτερες τιμές απευθείας από τους παραγωγούς. Θα τα προμηθευτείτε από το φεστιβάλ γεύσης και γιορτής «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ» στο γιορτινά στολισμένο KOSMOPOLIS.

Με δωρεάν είσοδο για
το κοινό, το φεστιβάλ ελληνικών εκλεκτών προϊόντων, σας περιμένει στο KOSMOPOLIS στην Λ. Κηφισίας 73 στο Μαρούσι, στις 20, 21, 22 & 26, 27, 28, 29 Δεκεμβρίου 2013.

Στη νόστιμη αγορά μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν:
Εκλεκτά και επιλεγμένα προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς σε συμφέρουσες τιμές, για το εορταστικό τραπέζι.Εκδηλώσεις και δρώμενα από την ελληνική παράδοση, δωρεάν για μικρούς και μεγάλους, dj και πολλά happeningsΘεατρικά, καραγκιόζη, ανιματέρ, ζογκλέρ, face painting, μαριονέττες, παντομίμα, show επαγγελματιών στο παγοδρόμιοΤαχυδρομείο Αγ. Βασίλη: γράφοντας το γράμμα στον Αγ. Βασίλη, συμμετέχετε σε κλήρωση για δυο ( 2 ) υποτροφίες στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών SO EASY.Συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα προϊόντα από τους παραγωγούς.Όλοι οι πάγκοι των εκθετών/παραγωγών θα είναι φτιαγμένοι από παλέτες ( Γ&Β ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ ΕΠΕ, ξυλεία/ξύλινη συσκευασία), συνθέτοντας ένα απόλυτα οικολογικό σκηνικό.
Επίσης στο KOSMOPOLIS θα βρείτε 12 αίθουσες σινεμά ODEON με ταινίες για μικρούς και μεγάλους, την καφετέρια ΑΡΩΜΑ, το παγοδρόμιο ICE ARENA, ενώ στο χώρο λειτουργεί και υπόγειο πάρκινγκ 500 θέσεων.

Το φεστιβάλ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ υποστηρίζει και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

20, 21, 22 & 26, 27, 28, 29 Δεκεμβρίου 2013
Καθημερινές 17:00-22:30
Σαββατοκύριακα 12:00-22:30
Keywords
Τυχαία Θέματα