Weekend Agenda 20 - 22 Ιανουαρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακo

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και αξίζουν την προσοχή σας!ΘΕΑΤΡΟ
Οι Τρειςευτυχισμένοι σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στο Θέατρο Πορεία
Το θέατρο Πορεία παρουσιάζει από 21 Ιανουαρίου 2017 την παράσταση "Οι Τρειςευτυχισμένοι" του Eugène Labiche, του πιο επιτυχημένου και πλέον πρωτότυπου Γάλλου κωμωδιογράφου του 19ου αι., του συγγραφέα
που αρνείται πεισματικά να δει οτιδήποτε άλλο εκτός από την φαρσική πλευρά της ανθρώπινης φύσης! Πρωταγωνιστούν οι Ιωάννα Κολλιοπούλου, Χρήστος Λούλης, Λαέρτης Μαλκότσης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Λένα Παπαληγούρα, Άλκηστις Πουλοπούλου και Δημήτρης Τάρλοου.

Τιμές; Τετάρτη γενική είσοδος (λαϊκή) 15€, Παρασκευή έως Κυριακή: κανονικό 20€, senior (άνω των 65): 17€, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων: 14€
Πότε; Τετάρτη 21.00, Παρασκευή 21.00, Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00
Που; Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3, Αθήνα

ΜΟΥΣΙΚΗ

O Allan Harris στο Half Note
O Allan Harris, ένας από τους κορυφαίους jazz τραγουδιστές της σύγχρονης αμερικάνικης σκηνής, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια σειρά εμφανίσεων μαζί με την μπάντα του στη σκηνή του Half Note, από Παρασκευή 20 έως και Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Ένας καλλιτέχνης που το ταλέντο του, αλλά και η ερμηνευτική του στάση, φέρνουν έντονα στο μυαλό τον μεγάλο Nat King Cole. Μετά από πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις από περιοδικά της jazz, όπως το DownBeat, ο σπουδαίος αυτός τραγουδιστής από το Μπρόνξ θεωρείται top στο σύγχρονο jazz vocal.

Τιμές; 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Πότε; Παρ. & Σαβ.: 22:30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30
Που; Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

ΘΕΑΤΡΟ

Πέτρες στις τσέπες τους στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Ο Μάκης Παπαδημητρίου συν-σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Χρυσοστόμου στην σκοτεινή κωμωδία "Πέτρες στις τσέπες του", που παρουσιάζεται από 19 Ιανουαρίου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα... μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς.

Τιμές; Τετάρτη-Πέμπτη Κανονικό 13€ Φοιτητικό / Ανέργων 10€ Σάββατο-Κυριακή Κανονικό 15€ Φοιτητικό / Ανέργων 12€
Πότε; Τετάρτη 18.30, Πέμπτη 21.15, Σάββατο 18.30, Κυριακή 21.30
Που; Θέατρο του Νέου Κόσμου - Κεντρική Σκηνή, Αντισθένους 7, Αθήνα

ΕΚΘΕΣΗ

Αγαπημένη Θεία Λένα. Η ζωή και το έργο της Αντιγόνης Μεταξά στο Μουσείο Μπενάκη
"Αγαπημένη Θεία Λένα. Η ζωή και το έργο της Αντιγόνης Μεταξά" είναι ο τίτλος της έκθεσης και του ντοκιμαντέρ για την Αντιγόνη Μεταξά, που φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη, από τις 20 Ιανουαρίου 2017 (εγκαίνια 19/1/2017, στις 20.00). Η ζωή και το έργο της Αντιγόνης Μεταξά, που προβάλλεται από Τετάρτη έως και Κυριακή στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Κουμπάρη. Το ντοκιμαντέρ συνοδεύει ομότιτλη έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται φωτογραφίες, πρώτες εκδόσεις των βιβλίων της, καθώς και άλλα τεκμήρια από την πολυκύμαντη ζωή της.

Τιμές; 7€, 5€, Ενιαίο εισιτήριο για το ντοκιμαντέρ και την έκθεση: 12€, 9€
Πότε; 20/01/2017 - 12/03/2017
Που; Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη 1, Αθήνα

ΤΑΙΝΙΑ

Πάση Θυσία
Με το βλέμμα στην Άγρια Δύση αλλά την καρδιά του στο υπαρκτό ακόμη ζήτημα της σύγχρονης οικονομικής κρίσης ο σκοτσέζος David Mackenzie μεγαλουργεί! Δυο αδέλφια, ο διαζευγμένος πατέρας Τόμπι που προσπαθεί να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για τους γιους του, και ο Τάνερ, ένας ευέξαπτος, πρώην κατάδικος θα συνεργαστούν, για να ληστέψουν τα υποκαταστήματα της τράπεζας που έχει κάνει κατάσχεση στην οικογενειακή τους περιουσία. Όμως την υπόθεση αναλαμβάνει ένας πεισματάρης ηλικιωμένος Τεξανός σερίφης που βρίσκεται ένα μόλις σκαλί από τη συνταξιοδότηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα