Make My Cake: Δώστε στο πάρτυ σας μοναδικό στυλ και αξέχαστη γεύση! (gallery)

Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να μείνει αξέχαστο το πάρτυ, ή η βάφτισή σας στους καλεσμένους σας. Εσείς βάλτε τη φαντασία και το MAKE MY CAKE θα ανακατέψει στον κάδο του μίξερ μόνο αγνά, φρέσκα υλικά, θα προσθέσει μια γενναία πρέζα δημιουργικότητας, θα πασπαλίσει τις δημιουργίες του με ποιότητα και θα σας σερβίρει λιχουδιές που θα ξετρελάνουν τις μαμάδες και τους, συνήθως πιο απαιτητικούς, μικρούς φίλους... σε τιμές που θα ενθουσιάσουν τους μπαμπάδες!Όλα σπιτικά και πεντανόστιμα! Χωρίς να χρησιμοποιεί έτοιμα μίγματα ή υποκατάστατα, το MAKE MY CAKE
προσφέρει τις ιδιαίτερες ζαχαροπλαστικές δημιουργίες του μόνο κατόπιν παραγγελίας, για να φτάνουν σε εσάς όλα φρεσκότατα και λαχταριστά. Και αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, εμείς σας προτείνουμε σοκολατένια cake pop,s που κυριολεκτικά έχουν ξετρελάνει όσους τα δοκίμασαν, ζουμερά σοκολατένια cupcakes με σπέσιαλ ονειρεμένη κρέμα MAKE MY CAKE και πανέμορφα μπισκοτάκια με ζαχαρόπαστα που μοσχοβολάνε βούτυρο.

Αν θέλετε να δώσετε γλύκα και χρώμα στα πάρτυ σας και σε σπέσιαλ στιγμές, επικοινωνήστε με το MAKE MY CAKE και παραγγείλτε κάτι που είδατε και σας άρεσε, ή ζητήστε μια custom-made δημιουργία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Πάρτε μια γεύση από τις δημιουργίες του MAKE MY CAKE στην σελίδα του στο Facebook:

facebook http://www.facebook.com/pages/Make-My-Cake/387968994622821?ref=hl

Contact: www.makemycake.gr
Τηλ. 6977 26 04 49
Keywords
Αναζητήσεις
make my cake greece
Τυχαία Θέματα