Family Weekend 24-26/02: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!Το Σαββατοκύριακο 24-26 Φεβρουαρίου επιλέγουμε αποκριάτικες εκδηλώσεις!

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Ξαφνικά ο μικρός Φλεβάρης απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε γιατί συνειδητοποίησε ότι είχε μόνο 28 ημέρες, ενώ τα υπόλοιπα έντεκα αδέρφια του τριάντα ή τριανταμία μέρες. Έτσι αποφάσισε να φύγει. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς αυτόν; Δεν θα ανθίσουν οι αμυγδαλιές φέτος; Δεν θα χαρούμε τις Αλκυονίδες
ημέρες; Δεν θα ντυθούμε μασκαράδες, ούτε θα χορέψουμε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού; Ένα αποκριάτικο μασκέ εργαστήρι με δημιουργικές κατασκευές, τραγούδι και χορό.

Κόστος συμμετοχής: 12€ (Έκπτωση 10% για αδέρφια). Συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
Πότε; Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 12.00
Πού; Τριπόδων 23, Πλάκα

Μουσείο Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης είναι ένα πρωτοποριακό Μουσείο, από τα ελάχιστα στον κόσμο που εκθέτουν έργα ζωγραφικής και κατασκευές παιδιών 5 έως 14 ετών. Εκεί, με αφορμή τις Απόκριες, τα παιδιά, με τη βοήθεια της ιστορικού Τέχνης και εικαστικού Λύντιας Πετροπούλου, εμπνέονται από τον «Αρλεκίνο» του Πάμπλο Πικάσο και χρησιμοποιούν χαρτόνια, χρώματα, σερπαντίνες και κομφετί για να φτιάξουν το δικό τους βασιλιά της Αποκριάς.

Πότε; Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
Πού; Κόδρου 9, Πλάκα

Ελληνικός Κόσμος

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου όλη η οικογένεια συμμετέχει στο καρναβαλικό κυνήγι θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί στον Ελληνικό Κόσμο. Ο στόχος είναι ιερός! Πρέπει να φιλοτεχνηθεί ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, γιατί μόνο τότε θα ξεκινήσει η μουσική, ο χορός και το ξεφάντωμα. Όμως τα σύνεργα που είναι απαραίτητα για να στηθεί έχουν εξαφανιστεί!Εντολές, γρίφοι και αινίγματα θα οδηγήσουν στις μυστικές κρυψώνες. Με καλή συνεργασία, κέφι και δημιουργική διάθεση ο βασιλιάς καρνάβαλος θα κάνει την εμφάνισή του στον Ελληνικό Κόσμο.

Κόστος συμμετοχής: 8,50€
Πότε; Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 10.30 και 12.30 (ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη)
Πού; Πειραιώς 254, Αθήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα