Άφησε… υποσχέσεις

ΑΕΚ και Ξάνθη ήρθαν 0-0 σε φιλική αναμέτρηση, αλλά η Ένωση άφησε καλύτερη… γεύση. Ντεμπούτο για τον Μπαρμπόσα, που είχε την καλύτερη φάση της ομάδας του.


Σε… τροχεία Superleague βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως φάνηκε στο πρώτο της φιλικό (0-0) ενόψει της σεζόν 2014-15, το οποίο ήταν κόντρα στην Ξάνθη.

Μπορεί τις δύο ομάδες

να τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά αυτό δεν φάνηκε αγωνιστικά, καθώς αυτή του Τραϊανού Δέλλα κέρδισε τις εντυπώσεις από τους γηπεδούχους.

Μάλιστα, οι Ακρίτες είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο σε ότι αφορά την προετοιμασία τους, καθώς έχουν ματς σε 20 ημέρες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, ενώ η Ένωση έχει ακόμη δρόμο, καθώς θα δώσει επίσημο ματς σε σχεδόν δύο μήνες. Ανακοινώθηκε την Πέμπτη και έπαιξε το Σάββατο. Ο λόγος για τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα και μάλιστα εκτός του ότι ήταν αρκετά καλός στα 25 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε, του πιστώνεται και η καλύτερη φάση της ομάδας του στο ματς.

Στο 87’ πήρε την μπάλα από τα αριστερά και δεν μπόρεσαν δύο παίκτες της Ξάνθης που πήγαν πάνω του να τον σταματήσουν, ενώ το σουτ του έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη και σταμάτησε στο εξωτερικό στήριγμα του τέρματος.

Πηγή: SportDay.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα