Πάσχα ...στο Vox


Ανοιχτό θα παραμείνει το VOX το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή τουΠάσχα!!!
Σε νούμερο 1 στέκι στηνπροτίμηση του κόσμου για αυθεντικό γλέντι έχει αναδειχτεί το VOX.Ενώ όλα τα σχήματα της φετινής σεζόν έχουν αρχίσει να κλείνουν, οι εμφανίσειςτου Πάνου Καλίδη, του Κωνσταντίνου Αργυρού και της ΣτέλλαςΚαλλή παίρνουν παράταση λόγω της μεγάλης τους επιτυχίας!
Ο Πάνος Καλίδης που έχειτην ικανότητα να ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά και η επιτυχημένη συνεργασία του μετο
Φοίβο που του χάρισε τραγούδια όπως το «Τι γίνεται», «Μη μου το χαλάς», «Γειασου», και το πρόσφατο «Παραγνωριστήκαμε» είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια.Ο Κωνσταντίνος Αργυρόςύστερα απ’ την επιτυχία που σημείωσε το «Μάλλον κάτι ξέρω» που παρέμεινε γιαπολλές εβδομάδες ανάμεσα στα κορυφαία τραγούδια του ελληνικού airplay, μαςεντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με την ζεστή φωνή του, την αμεσότητα του με τοκοινό αλλά και με το νέο του hit «Αντίο λέμε» , καθώς και με τα τραγούδια του «Ερωτευμένοςκαι τρελός» και «Είσαι ότι να ‘ναι (Παίζεις με τα μάτια)».Η Στέλλα Καλλή έχεικάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αφού ως νέο μέλος της ομάδας του Φοίβου και της Spicy, μας συστήθηκε με το ντουέτο της με το Γιάννη Πάριο«Ο κόσμος να χαλάσει». Δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται μεζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα. Το καινούριο τραγούδι που τηςχάρισε ο Φοίβος με τίτλο «Πόσο ακόμη» έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές.
Τρία νέα παιδιά με ωραίεςφωνές, γεμάτα ταλέντο και λάμψη έχουν κατακτήσει τη νυχτερινή διασκέδασηξεσηκώνοντας το κοινό που χορεύει όλο το βράδυ και επιδίδεται σε τρελόλουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μια παρέα που με όπλο το καλόλαϊκό τραγούδι, το κέφι, τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίαςτους είναι ότι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα…

VoxΙεράΟδός 16Reserve: 210 3411000Πέμπτη,Παρασκευή και ΣάββατοΏραέναρξης: 11:30 μ.μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα