Αυτή είναι η πανέμορφη Θεσσαλονικιά της ..ZUMBA®

Αυτή είναι η πανέμορφη Θεσσαλονικιά που έκανε ¨Τα Καρντάσιανς¨ να κουνηθούν σε ρυθμούς ZUMBA®!
Το όνομά της είναι Άννα Θωμαΐδου και όπως είναι φανερό πρόκειται για μια υπέροχη παρουσία αλλά και για έναν υπέροχο άνθρωπο σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων από τη Θεσσαλονίκη.
Ξεκίνησε να διδάσκει Zumba® τα τελευταία 3 χρόνια αλλά η αγάπη της για το χορό ξεκινάει κάπου στον τέταρτο χρόνο της ζωής της.
Αγαπώντας τη γυμναστική έχει ασχοληθεί με αθλήματα όπως κολύμβηση,

ιππασία, ποδηλασία, αποσπώντας πολλά μετάλλια, έχει ανακηρυχτεί αθλήτρια της χρονιάς κάπου στα 14 της και πλέον στα 26 της έχει βρει τον τρόπο να γυμνάζεται και να χορεύει ταυτόχρονα.
Εργάζεται τα πρωϊνά σε μια εταιρία πληροφορικής που αγαπάει πολύ και αφιερώνει όλα της τα απογεύματα στον έρωτα της ζωής της… το χορό!
Στη Θεσσαλονίκη τη γνωρίζουν καλά για την ομορφιά της, την τρέλα και την έντονη φιλανθρωπική δράση της καθώς φροντίζει πάντα να συμμετέχει και να διοργανώνει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με θέμα… φυσικά το Zumba®!
Εμείς τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή ¨Τα Καρντάσιανς¨ όπου έκλεψε καρδιές…
Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε μέσα στο σπίτι με ένα κουτί τρίγωνα Πανοράματος και ο Γρηγόρης, η Μαρία και κυρίως ο Δημήτρης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
Τους έβαλε όμως τους δικούς της όρους… ¨θα μάθουμε και πώς «καίμε» τα τρίγωνα¨ τους είπε!
Και εκεί ξεκίνησε το γέλιο… Ο Δημήτρης γύρισε κανονικά την πλάτη του και έπεσε «με τα μούτρα» στα τρίγωνα, η Μαρία πρόλαβε να πάρει ένα και ο «αθληταράς» όπως χαριτολογώντας τον αποκάλεσε η Μαρία, Γρηγόρης, προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματα με μεγάλη επιτυχία όπως είδαμε.
Αμέσως μετά δοκίμασαν λίγο Zumba® όλοι μαζί και τέλος ο Δημήτρης φρόντισε να διδάξει στην Άννα το δικό του ιδιαίτερο χορό!
Όλο το θέαμα ήταν πολύ ευχάριστο και για μια ακόμη φορά είδαμε πόσο αληθινοί άνθρωποι είναι ο Γρηγόρης, η Μαρία και ο Δημήτρης…
«Το Zumba® είναι ψυχοθεραπεία» μας είπε η Άννα…
Λέτε λοιπόν να αρχίσουμε; Προς το παρόν ας δούμε μερικές φωτογραφίες της ωραίας Θεσσαλονικιάς…

Keywords
Τυχαία Θέματα