Υπό κράτηση δύο άτομα για το βιασμό της 37χρονης στη Λεμεσό

13:26 2/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των δυο Ρουμάνων, 27 και 36 ετών, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της άγριας κακοποίησης και του βιασμού 37χρονης από την Πολωνία, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεμεσό.

Ο πρώτος ύποπτος είχε συλληφθεί χθες το μεσημέρι από την αστυνομία, όταν εντοπίστηκε και ανακόπηκε το αυτοκίνητό του, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρία ήταν αυτό με το οποίο αναχώρησε το θύμα από μπαράκι της Λεμεσού.

Ανακρινόμενος, ο 27χρονος ενέπλεξε στην υπόθεση 36χρονο ομοεθνή του, υποστηρίζοντας πως ήταν εκείνος που βίασε και κακοποίησε την 37χρονη. Ακολούθησε η σύλληψη και του δεύτερου υπόπτου, ο οποίος ωστόσο αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του 27χρονου, λέγοντας ότι και οι δυο συμμετείχαν στην αποτρόπαια πράξη.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η 37χρονη – μητέρα δυο ανήλικων παιδιών που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο – μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε υποστεί κάταγμα γνάθου και πλευρών.

Η κατάσταση της είναι σταθερή και δεν εγκυμονεί κινδύνους, ωστόσο το θύμα δεν βρίσκεται ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, πρόσθεσε ο κ. Σωτηριάδης, σημειώνοντας ότι η υπόθεση θεωρείται ότι έχει πλήρως εξιχνιασθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα