Βοήθεια στο Δήμο Λευκωσίας από το Βρετανό Ύπατο Αρμοστή

14:55 20/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής Μάθιου Κιντ και το προσωπικό της Αρμοστείας πρόσφεραν σήμερα εθελοντική εργασία, τρόφιμα και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ στη φιλανθρωπική οργάνωση ‘Αγκαλιάζω’, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Παρέδωσε επίσης τρόφιμα που του έφεραν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Ανδρέα για το «Αγκαλιάζω».

Η επίσκεψη του Ύπατου Αρμοστή στο «Αγκαλιάζω» εντάσσεται στις εκδηλώσεις εθελοντισμού που γιορτάζει φέτος η Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία στη Λευκωσία με την ευκαιρία των εορτασμών της εθνικής εορτής του Ηνωμένου Βασιλείου, ημέρα των επίσημων

γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε δήλωση του στο χώρο της παλιάς δημοτικής αγοράς, όπου στεγάζεται το «Αγκαλιάζω», ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής εξήγησε πως στόχος φέτος ήταν όπως το θέμα της εκδήλωσης αντανακλά τις αλλαγές αλλά και τη δύσκολη περίοδο που διανύει η Κύπρος.

«Πρόκειται για ένα μικρό δείγμα στο πνεύμα του ‘αλληλεγγύη εν δράσει’. Θέλαμε απλά να εκφράσουμε το σεβασμό μας προς τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά στους συμπατριώτες τους, η οποία αποτελεί στήριγμα στις προσπάθειες της Κύπρου για αντιμετώπιση των σημερινών δυσκολιών. Η μικρή βοήθεια που παρέχουμε σήμερα στο ‘Αγκαλιάζω’ είναι καθημερινή υπόθεση για τους εθελοντές,» δήλωσε ο Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας.

Απόψε ο κ. Κιντ και η σύζυγός του Καρίν θα παραθέσουν δεξίωση προς τιμήν εθελοντικών οργανώσεων αλλά και χορηγών στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ευχαριστώντας τον Ύπατο Αρμοστή και τη συνοδεία του ανέφερε ότι τέτοιες προσπάθειες είναι καλοδεχούμενες για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που περνά ο τόπος με την οικονομική κρίση.

Πρόσθεσε ότι «ο αγώνας αυτός είναι κοινός για όλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα