Οι Προεδρικές εκλογές μεγάλο και κρίσιμο σταυροδρόμι

12:44 18/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι Προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Φεβράρη «είναι ένα μεγάλο και κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα και το λαό μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πάφο.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, ο κ. Ομήρου είπε ότι «έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην πορεία της ρεαλιστικής, αγωνιστικής διεκδίκησης, της εμμονής σε επιδίωξη

λύσης δίκαιης, δημοκρατικής, στηριγμένης στις αρχές του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, της δημιουργίας ενός μέλλοντος με ασφάλεια, ευημερία και κοινωνική αλληλεγγύη και μιας πορείας που είτε οδηγεί σε ένα παρελθόν αποτυχημένων και επικίνδυνων χειρισμών που κατέληξαν σε αδιέξοδα είτε σε πειραματισμούς με νεοφιλελεύθερες θέσεις και προτάσεις».

«Ενώπιον αυτού του διλήμματος ο λαός μας επιλέγει την πορεία της σιγουριάς, της εμπιστοσύνης, της αγωνιστικής διεκδίκησης, της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Επιλέγει την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα που εγγυάται αυτή την πορεία. Απορρίπτει και την επιστροφή στο παρελθόν και τους πειραματισμούς. Καλούμε το λαό μας σε αγωνιστική συμπαράταξη δυνάμεων για μια μεγάλη νίκη στις Προεδρικές Εκλογές του Φεβράρη», πρόσθεσε.

Ανέφερε, τέλος, ότι με οδηγό τη λαϊκή εντολή όπως αποτυπώθηκε με τη λαϊκή ετυμηγορία της 24ης Απριλίου του 2004 θα προχωρήσουν για να ανοίξουν το δρόμο σε μια λύση που θα τερματίζει την κατοχή, θα επανενώνει το λαό, το χώρο, την κοινωνία, την οικονομία και τους θεσμούς και θα διασφαλίζει για το σύνολο των νομίμων πολιτών της Κύπρου τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα