Ο Σουλτάνος του Ομάν δωρίζει στην Κύπρο ένα πλοίο, ευπρόσδεκτη η προσφορά δηλώνει ο Σ. Χάσικος

16:52 5/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ολόκληρο πλοίο, δώρο από τον Σουλτάνο του Ομάν αναμένεται να αποκτήσει σύντομα η Κυπριακή Δημοκρατία. Το πλοί είναι από το Βασιλικό Ναυτικό του Ομάν (Royal Navy of Oman).

Ευπρόσδεκτη η προσφορά του πλοίου στην Κυπριακή Δημοκρατία, δηλώνει ο Σ. Χάσικος

Ευπρόσδεκτη, χαρακτήρισε ο Υπουργός Εσωτερικών και Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Σωκράτης Χάσικος, την όποια δωρεά από ξένη χώρα.

Όπως

αναφέρει, επίσημη ανακοίνωση, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι υπάρχει πρόθεση από το Σουλτάνο του Ομάν να δωρίσει στην Κυπριακή Δημοκρατία ένα πλοίο για σκοπούς επιτήρησης της κυπριακής ΑΟΖ, ο κ. Χάσικος είπε ότι αυτές οι δωρεές, οι προσφορές, από τη στιγμή που δεν συνεπάγονται οικονομικό κόστος είναι ευπρόσδεκτες”.

“Δεν θα μιλήσω για τη συγκεκριμένη χώρα. Να πω, σαν θέμα αρχής, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις βεβαίως εκφράζουμε ευχαριστίες για τη δωρεά, αλλά την ίδια στιγμή, δικά μας στελέχη επιθεωρούν το προσφερόμενο δώρο, κατά πόσο είναι σε κατάσταση που να μπορεί να επιχειρεί και δεύτερο, να διαπιστωθεί κατά πόσο εμείς οι ίδιοι, ως δέκτες αυτής της δωρεάς, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτό το υλικό, δηλαδή, κατά πόσο έχουμε την κατάλληλη υποδομή, το προσωπικό κ.λπ.”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα