Ο… σέξι Κασιδιάρης το τατουάζ – σβάστικα με αγκαλιά τη Μις Τουρισμός και το σκάνδαλο!

19:05 6/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το νέο love story στη Βουλή αποτελεί η σχέση του Ηλία Κασιδιάρη με την καλλίγραμμη “Μις Τουρισμό 2012″ Έλενα Κωνσταντινίδου που ήταν υπάλληλος της Βουλής και θέλει να κάνει καριέρα στην πολιτική. Ο φωτογραφικός φακός του “Πρώτου Θέματος” τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ στην παραλία.

Φορώντας ένα καυτό μπικίνι η Έλενα που έχει γίνει πια ξανθιά βρέθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής σε παραλία της Ραφήνας και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, παρέα με τον επίσης βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο και την συνοδό του.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες φαίνεται για πρώτη φορά και το τατουάζ στο αριστερό χέρι του Ηλία Κασιδιάρη που απεικονίζει έναν αγκυλωτό σταυρό φτιαγμένο από μαιάνδρους και σε σχήμα V η αρχαιοελληνική λέξη “ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ”, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε διάλογο του Χάιντεγκερ, Γερμανού φιλοσόφου και συμβούλου σε θέματα παιδείας της ναζιστικής Γερμανίας.

Πώς σχολίασαν οι χρήστες του κοινωνικού μέσου δικτύωσης twitter την εμφάνιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Hλία Κασιδιάρη;
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε την εμφάνισή του σε παραλία της Ραφήνας και ο φακός του «Πρώτου Θέματος» απαθανάτισε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε πιο προσωπικές στιγμές από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει.
Το Twitter όπως ήταν φυσικό πήρε φωτιά με τη σβάστικα και τις παντόφλες του βουλευτή Hλία Κασιδιάρη να πρωταγωνιστούν στα σχόλια των χρηστών του κοινωνικού μέσου δικτύωσης.
Άλλοι κάνοντας πλάκα «δηλαδή περιμέναμε ο Ηλίας Κασιδιαρης να εχει τατού την Tinkerbell ?», «Αν ο κασιδιαρης ήταν κρεοπωλης θα είχε τατουάζ σφάχτηκα» και άλλοι προσεγγίζοντας το θέμα από την πιο σοβαρή του διάσταση: «Δεν αμφέβαλλα ότι ο Κασιδιαρης είναι ναζί. Διατηρούσα ελπίδες ότι το Σύνταγμα δεν θα του επέτρεπε να είναι βουλευτής» έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνιση του βουλευτή.
Δείτε μερικά από τα σχόλια για τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στο twitter:
-είναι ντροπή και να το συζητάμε αλλα πάμε άλλη μια: ναι,έχει διάφορα η σβαστικα απ´το σφυροδρεπανο! έχει διαφορα ο ναζισμος απ’τον κομμουνισμο!
-Το τρομακτικό δεν είναι οτι ο Κασιδιαρης στο ένα χέρι έχει τατουάζ σβαστιγκα, αλλα οτι στο αλλο πρέπει να έχει tribal
-απ τη στιγμη που ο Κασιδιαρης ειναι ξυρισμενος δεν εμπιπτει στην κατηγορια «κλαρινογαμπρος»;
-Δεν εχω πρόβλημα με τι σκατα ζωγραφίζει ο Κασιδιαρης το σώμα του,με τα Σκατα στο κεφάλι του εχω ομως. Υ.Γ :παπουδιστικες σαγιονάρες η μαμά;
-Καλα δε χαιρεστε που ο Κασιδιαρης εγινε λαιφσταιλ; Υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα;
-Γιατί αν είσαι δεξιοστροφος μαλακας την σβαστικα και το σφυροδρεπανο τα χεις ίδια στο σκατομυαλο σου
-Αν ο κασιδιαρης ήταν κρεοπωλης θα είχε τατουάζ σφάχτηκα
-Ο ορισμος της βλαχιας: να επιδεικνυεις σε σκατοπεριοδικα το τατου σβαστικα και τη βαμμενη ξανθια συνοδο. Εμετος
-Μετά το σημερινό σοκ της αποκάλυψης οτι ο Κασιδιαρης είναι ναζιστης το μόνο που μένει είναι να μάθω οτι δεν φέρνει ο Αγιος Βασίλης τα δώρα
-Δηλαδή περιμέναμε ο Κασιδιαρης να εχει τατού την Tinkerbell ?
-Δεν αμφέβαλλα ότι ο Κασιδιαρης είναι ναζί. Διατηρούσα ελπίδες ότι το Σύνταγμα δεν θα του επέτρεπε να είναι βουλευτής.
-Ρε παπαρες, τι τατουαζ σβαστικα και πρασινα αλογα λετε οτι εχει ο κατσαριδιαρης? σημαδι απο εμβολιο μαντου ειναι. Μα τελειως γκαβακες ειστε?
-Αντι να χαζευετε την σβαστικα τ Ναζιστη, αναρωτηθειτε γιατι ειναι κοιν. αποδεκτη. Πχ δικαζεται η λογιστρια τ Ακη αλλα όχι ο Πρωθυπουργος του
-Βγηκε βουλευτης με σβαστικα στο μπρατσο και ολοι ασχολουνται με τη γκομενα και την παντοφλα. Καμια τυχη…
-Αποτριχωση,παντοφλα,σβαστικα,ξανθια ξεπλυμενη γκομενα,μενω με τη μαμα.Το προτυπο για την πατριωτικη νεολαια της κρισης.Καταρρευση.
-Τατου σβαστικα.Σε ποια χωρα της Ευρωπης θα ειχε βουλευτης αυτο το συμβολο και δε θα τον τσιμπουσε Εισαγγελεας;Που;Α,ναι.Μονο εδω
-Πιστευω οτι ειναι πιο προκλητικο να υπαρχει τ πορτραιτο του Τσε πανω απ το γραφειο του Καρατζαφερη,παρα η σβαστικα στο μπρατσο του Κασιδιαρη
-Σβαστικα, πλαστική παντοφλα και ένα τσοκαρο πλατινε. Αν μη τι άλλο, ισορροπημένη προσωπικότητα… #oust
- Τελικα το σημαντικο τατουαζ δεν ειναι η σβαστικα στο μπρατσο του Ηλια, αλλα η ζαρτιερα απο κατω,,,,
-Λέτε το τατουατζιδικο που έκανε τη σβαστικα ο Κασιδιαρης να του έκανε δώρο και τις παντοφλες; Σαν να το βλέπω τώρα:»Πανε σετ συναγωνιστή
-Σοκαρίστείτε λίγο ακόμα με την Σβαστικα του Ναζί Κασιδιαρη να δω κάτι.. περιμένατε το ταττου ρε ζωα γ να το πάρτε απόφαση οτι είναι ΝΑΖΙ….
Δείτε γιατί έγινε κακός χαμός στη Βουλή ανάμεσα στον Κασιδιάρη, τη Βούλτεψη και Δραγασάκη.

Τι λέει ο Κασιδιάρης για τη σβάστικα στο χέρι του

Για “μείζον πολιτικό θέμα” που προέκυψε καθώς “κάποιοι ανόητοι και ανθέλληνες αμφισβήτησαν την ελληνικότητας” της ευμεγέθους σβάστικας που φέρει στον αριστερό του ώμο, κάνει λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, παρουσιάζοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό με σβάστικες – ένα αρχαίο σύμβολο – σε αγγεία, ασπίδες και στα πλακάκια από εσωτερικούς χώρους της Βουλής, των παλιών ανακτόρων του Όθωνα.

“Επειδή τα λόγια συνθλίβονται από την αλήθεια που εμπεριέχουν οι εικόνες, θα παραθέσω ως απάντηση μία σειρά έργων της αρχαίας ελληνικής τέχνης. Έτσι απλά, για να καταρρεύσει η γελοία προπαγάνδα δεκαετιών, που μοναδικό σκοπό έχει να αμαυρώσει τη μοναδική ιδέα που οδηγεί τα έργα, τις πράξεις και τις ζωές μας” αναφέρει, προσθέτοντας ότι “η ιδέα αυτή είναι η Ελλάδα”.

Στο “υστερόγραφό” του ο κ. Κασιδιάρης χρησιμοποιεί τον όρο “καραγκιόζηδες” για “όσους μιλάνε για «απαγορευμένο σύμβολο»” και “υπενθυμίζει ότι “η λήψη και δημοσίευση φωτογραφιών χωρίς την έγκριση των προσώπων που απεικονίζονται είναι πράξη παράνομη”.

“Σε μία περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα, κάποια δεκανίκια του πολιτικού κατεστημένου μεταχειρίζονται τις πιο άθλιες και χαμηλού επιπέδου μεθόδους για να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να πουλήσουν τις φυλλάδες τους. Θα τα πούμε με όλους αυτούς εν ευθέτω χρόνω…” προειδοποιεί.

Ορισμένες από τις φωτογραφίες που περιλαμβάνει το δελτίο Τύπου του κ. Κασιδιάρη είναι οι εξής:

Σημειώνεται ότι η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο που πρωτοεμφανίστηκε στην αρχαία αιγυπτιακή κουλτούρα και χρησιμοποιήθηκε από αρκετούς αρχαίους λαούς σε Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία και νότια Ευρώπη.

Η λέξη είναι ινδικής προέλευσης και προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα “σου” που σημαίνει “καλός” και “αστι” που σημαίνει “να είσαι” ενώ όπου χρησιμοποιήθηκε συμβόλιζε τη ζωή, τον ήλιο, την δύναμη και την καλή τύχη.

Η σβάστικα ως μοτίβο στόλιζε πακέτα τσιγάρων, κάρτες αλληλογραφίας, νομίσματα ενώ ήταν συνηθισμένη και σε αρχιτεκτονικές διακοσμήσεις. Χρησιμοποιείτο επίσης στον στρατό, στις στολές αμερικανών στρατιωτών στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, για παράδειγμα.

Η σβάστικα υιοθετήθηκε από τους γερμανούς εθνικιστές στο τέλος του 19ου αιώνα καθώς θεωρήθηκε δείγμα της “αριανής” (“ινδογερμανικής”) καταγωγής του λαού, ενώ μέχρι την αρχή του 20ου αιώνα είχε καθιερωθεί ως σύμβολο των εθνικιστών και το 1920 υιοθετήθηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ ως επίσημο σύμβολο του ναζιστικού κόμματος.

Στο βιβλίο “Ο Αγών μου” ο Χίτλερ αναφέρεται στην επιλογή της σβάστικας για την σημαία του Γ’ Ράιχ, χαρακτηρίζοντας την, ως “σύμβολο του αγώνα μας”. “Στη σβάστικα βλέπουμε τη μάχη για την επικράτηση του άριου ανθρώπου και την νίκη της ιδέας της δημιουργικής εργασίας, η οποία από μόνη της είναι αντισημιτική” ανέφερε.

Από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, η σβάστικα έμεινε στην παγκόσμια συνείδηση ως σύμβολο μίσους, βίας, καταστροφής και θανάτου.

Keywords
κασιδιαρης, σβαστικα, αγκαλια, τατουαζ, τουρισμος, ηλία κασιδιάρη, χρυση αυγη, love, βουλη, twitter, εμφάνιση, συνταγμα, σβαστικα, εγινε, υπαρχει, σοκ, τατουαζ, αλογα, εμβολιο, γκομενα, μαμα, νεολαια, χωρα, σετ, ζωα, ιαπωνια, σημαίνει, σταση εργασιας, Στην κορυφή του σπιτιού, στρατος, ελλαδα, καρατζαφερης, Καλή Χρονιά, κοινωνικος τουρισμος, φωτια, τελος του κοσμου, ηλία κασιδιάρη, αγιος βασιλης, το θεμα, αλογα, γνωμη, εικονες, ζωα, θαλασσα, θεμα, ινδια, καριερα, κινα, πλακακια, τρομακτικο, τυχη, φωτογραφιες, χιτλερ, απλα, αρχαια, βιβλιο, γινει, γκομενα, δυναμη, δειγμα, δωρο, εγινε, ελενα, υπαρχει, εμβολιο, εργα, εμφάνιση, ετσι απλα, ευρωπη, ζωη, ιδεα, ιδια, ληψη, λογια, λογο, μαμα, ναζι, νεολαια, νικη, ντροπη, παμε, πλακα, ραιχ, ριζα, σαγιοναρες, σετ, σειρα, σοκ, σωμα, σφυροδρέπανο, σχολια, φυσικο, φορα, χερι, love, φακος, χωρα, κακος, μπικινι, σημαια, σημαίνει, θεματα, υλικο
Αναζητήσεις
μαιανδρος tattoo, ζαρτιερα
Τυχαία Θέματα