Νέες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις Ταγίπ Ερντογάν και Μπεσίρ Αταλάι

11:29 5/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Νέα κασέτα προϊόν τηλεφωνικής υποκλοπής κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εναντίον του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με αντιπολιτευόμενα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ενώ ο πόλεμος μεταξύ του ιδίου και της κοινότητας Γκιουλέν συνεχίζεται.

Σύμφωνα με κάποιες αντιπολιτευόμενες τουρκικές ιστοσελίδες, στη νέα κασέτα ο Τούρκος Πρωθυπουργός ακούγεται να δίνει οδηγίες στο κανάλι Χαμπέρτουρκ να αφαιρέσει είδηση σχετικά με τον ηγέτη του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Στο

μεταξύ ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι δήλωσε ότι βρήκε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις μελών της οικογένειάς του οι οποίες ωστόσο δεν έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Ο Τούρκος αξιωματούχος είπε ότι έχουν υποκλέψει ακόμη και τις τηλεφωνικές συνομιλίες μελών της οικογένειάς του επισημαίνοντας ότι έχει βρει σχετικό CD.

“Έγιναν ακόμη και τηλεφωνικές παρακολουθήσεις εντός της οικογένειάς μου. Έχω βρει από κάπου ένα CD σχετικά με την οικογενειακή μου ζωή. Δεν χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου για εκβιασμό αλλά δόθηκε σε κάποιον άλλον”, δήλωσε ο Μπεσίρ Αταλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα