«ΜΕ ΧΤΥΠΑΣ ΥΠΟΥΛΑ! ΕΧΕΙΣ ΔΟΛΟ» – «ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ»: Πόλεμος δίχως τέλος για Μενεγάκη – Λάτσιο!

13:51 12/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τα μαχαίρια βγήκαν και πλέον τίποτα δεν σταματά την Ελένη και τον Γιάννη. Κάθε μέρα που περνάει το χάσμα μεγαλώνει.

Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου. Κανείς δεν ξέρει πότε και πώς θα τελειώσει ο πόλεμος ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, αφού όσο περνούν οι μέρες τόσο φουντώνει η μάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και οι εξελίξεις κόβουν πλέον την ανάσα. Η Ελένη, όπως αποκάλυψε πρώτο το «YES!», την προηγούμενη εβδομάδα έχει περάσει για

τα καλά στην επίθεση και «πυροβολεί» συνεχώς τον Γιάννη. Η αρχή έγινε με την αμφισβήτηση των αποδείξεων που έχει καταθέσει ο Λάτσιος λέγοντας ότι εκείνη έχει πληρώσει τις περισσότερες. Τώρα τον κατηγορεί ανοιχτά για ύπουλο, πισώπλατο χτύπημα και αθέτηση συμφωνίας λίγες ημέρες πριν πάει η υπόθεση στα δικαστήρια, προκειμένου να χάσει εκείνη όλα τα υπερασπιστικά της ατού. «Προσπάθησες με δόλο να με αιφνιδιάσεις» λέει δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις της. Όμως και ο Λάτσιος δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Η αντίδρασή του άμεση στις κατηγορίες της. «Λες ψέματα! Είσαι σε παραλήρημα» απαντάει σε έντονο ύφος και την απειλεί με μήνυση!

Το μοιραίο ραντεβού
Οι διάλογοι πλέον είναι πολύ σκληροί και το «YES!» αποκαλύπτει νέα συνταρακτικά στοιχεία που δείχνουν τις ισορροπίες του τρόμου πριν από τη μεγάλη έκρηξη που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει. Σύμφωνα με τις συμπληρωματικές προτάσεις της Ελένης, όλα ξεκινούν μετά το μυστικό (και μοιραίο όπως αποδείχτηκε) ραντεβού των δύο πλευρών στις 5 Νοεμβρίου 2013. Τι είχε συμβεί σε αυτό το ραντεβού που αποκάλυψε αποκλειστικά το περιοδικό μας στο τεύχος της 5ης Φεβρουαρίου; Η παρουσιάστρια έκανε την τελική της πρόταση στον Λάτσιο για να μην πάει η υπόθεση στα δικαστήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα