Μαθητές της Λεμεσού παρέδωσαν τρόφιμα για άπορες οικογένειες στην Πάφο

19:22 9/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της Πάφου παρέδωσαν μαθητές της Β’ τάξης του ιδιωτικού σχολείου The Grammar School της Λεμεσού στο οίκημα της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη στην Πάφο.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους και η Αντιπρόεδρος Παυλίνα Μενελάου-Πάτσαλου ευχαρίστησαν θερμά το ιδιωτικό σχολείο της Λεμεσού και τη δασκάλα των μαθητών Αλεξάνδρα Μιχαηλίδου, για την ανταπόκρισή τους στις εκκλήσεις της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη.

Ο

κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως «ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σ΄ αυτούς τους μικρούς, καθώς είναι παραδείγματα προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους». Σύμφωνα με τον κ. Σοφοκλέους, η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη συνεχίζει τη δράση της, με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας στην παραχώρηση και ανεύρεση πόρων αντιμετώπισης των αναγκών επιβίωσης απόρων οικογενειών και ατόμων της Πάφου και της ευρύτερης περιφέρειας.

Η κ. Πάτσαλου ανέφερε πως η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη θα συνεχίσει να καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για συγκέντρωση των απαραίτητων υλικών αγαθών προς το σκοπό της διανομής των στις άπορες οικογένειες και στα άτομα που χωρίς την αλληλεγγύη των συνανθρώπων τους αντιμετωπίζουν κίνδυνο επιβίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα