Λουκαΐδης: Ερευνητική Επιτροπή- Ψέματα και αντιφάσεις

12:35 29/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τα ψέματα και οι κραυγαλέες αντιφάσεις των κυβερνώντων και των συνοδοιπόρων τους είναι αναρίθμητες στην προσπάθεια τους να δώσουν άφεση αμαρτιών στους τραπεζίτες, στον τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, καθώς και στους Ευρωπαίους φίλους τους, που με τις αποφάσεις τους μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωα.
Αυτοί που προστάτευαν και εξυμνούσαν τους τραπεζίτες και τον τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, εφεύραν ακόμη ένα μύθο, μετά το Eurogroup

της 15ης Μαρτίου, με στόχο να μετακυλήσουν αλλού τις ευθύνες. Ότι τάχα αργήσαμε να προσφύγουμε στο μηχανισμό στήριξης. Η αλήθεια όμως, με τεκμηρίωση και όχι με εκ των υστέρων ψέματα, αντιφάσεις και μυθεύματα, καταγράφεται σε πλείστες δηλώσεις τους, από τις οποίες επικαλούμαστε μόνο μία του κ. Αναστασιάδη, που έγινε λίγες μόνο μέρες πριν την αναγκαστική υποβολή αίτησης στο μηχανισμό στήριξης. Στις 24 Μαΐου 2012 ο κ. Αναστασιάδης απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο η Κύπρος είναι κοντά στο μηχανισμό στήριξης δήλωνε επί λέξη «…το θέμα είναι να αποφύγει το μηχανισμό στήριξης. Δεν είναι πόσο κοντά είμαστε, είναι πόσο δραστηριοποιούμεθα ενόψει του μικρού μεγέθους των αναγκαίων κεφαλαίων που χρειάζονται να αποφύγουμε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες για όλους».

Διερωτόμαστε πότε οι κυβερνώντες έλεγαν την αλήθεια: Τότε ή τώρα;
Διερωτόμαστε όμως και πότε θα τερματίσουν να προβάλουν ασύστολα ψέματα τα οποία εκ των υστέρων εφευρίσκουν για να αποσείσουν τις δικές τους τεράστιες ευθύνες για τις καταστροφικές αποφάσεις των Eurogroup.

Διερωτόμαστε επίσης, αν κάποια στιγμή η πλειοψηφία των ΜΜΕ θα προβάλει αυτούσια τα ντοκουμέντα που καταρρίπτουν τους ψευδείς ισχυρισμούς των κυβερνώντων ή αν θα συνεχίσουν στο άχαρο μοτίβο της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης;

Keywords
Τυχαία Θέματα