Καρογιάν: Ο στόχος επιτεύχθηκε σε πείσμα όσων προέταξαν φιλοδοξίες και σκοπιμότητες

08:27 18/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο κυπριακός λαός, δήλωσε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα για το σχηματισμό της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, εθνικής ενότητας και σωτηρίας, και δικαίωσε τις δύσκολες αποφάσεις, ανέδειξε το ΔΗΚΟ σε εμπροσθοφυλακή της μάχης για την πολιτική αλλαγή και κοινωνική αναγέννηση.

«Αυτό, εξάλλου, ήταν το ζητούμενο. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε σε πείσμα αυτών που προέταξαν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες

και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες του κοινού καλού και του δημοσίου συμφέροντος. Σε πείσμα αυτών που επένδυσαν στη διάσπαση των δυνάμεων της ελπίδας και της δημιουργίας. Σε πείσμα αυτών που θέλησαν να καθηλώσουν τον λαό μας στους διχασμούς του παρελθόντος», πρόσθεσε.

Οι εκβιαστικές συμπεριφορές τους, ανέφερε, έσπρωξαν δυστυχώς στην αποχή τα τμήματα της εκλογικής βάσης που έλειψαν από την προσπάθεια να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος για την υπέρβαση της κρίσης.

«Την ερχόμενη, όμως, Κυριακή ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους. Θα βρεθούμε μαζί τους σε κοινή πορεία. Στην πορεία αυτή θα ξανασυναντηθούμε με τους καλοπροαίρετους ψηφοφόρους που έκαναν σήμερα μια διαφορετική εκλογή. Γιατί το δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής δεν είναι το δίλημμα δεξιάς και αριστεράς. Το δίλημμα είναι μπροστά ή πίσω», είπε.

“Θα απαντήσουμε σε αυτό”, συνέχισε, “ενώνοντας τις δυνάμεις μας με όλες τις δυνάμεις της ευθύνης και της προκοπής, με τις δυνάμεις που θα δώσουν την ισχυρή και την καθαρή εντολή στον Νίκο Αναστασιάδη να ηγηθεί της εθνικής προσπάθειας για την υπέρβαση της κρίσης, τη λύτρωση της κοινωνίας μας, την αναγέννηση της οικονομίας μας”.

«Όλοι μαζί, ναι, θα βρεθούμε στην εμπροσθοφυλακή της μάχης για μια νέα εποχή. Όλοι μαζί θα γυρίσουμε τη σελίδα και θα κτίσουμε το νέο ελπιδοφόρο μέλλον που αξίζει στον λαό μας. Οι φορείς της εσωστρέφειας, της υποκρισίας, της υστεροβουλίας και της δημαγωγίας θα απομονωθούν», είπε.

Με τη συντριπτική πλέον πλειοψηφία του λαού, συνέχισε, “θα διατρανώσουμε την ερχόμενη Κυριακή τη θέλησή του να είναι η πατρίδα μας η μόνη κερδισμένη του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών”.

Ο κ. Καρογιάν ευχαρίστησε όλους τους ΔΗΚΟϊκούς που με αυταπάρνηση συνέβαλαν στο μεγάλο άλμα, όσοι για ακόμη μια φορά, ανέφερε, επέδειξαν ότι οι ΔΗΚΟϊκοί ψηφοφόροι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ανταποκρίνονται στο πατριωτικό τους καθήκον.

«Ήξεραν και αυτοί και εμείς ότι ο δρόμος θα ήταν ανηφορικός, ότι ο δρόμος της ιστορίας μας δεν ήταν ποτέ ανθόσπαρτος, ήταν όμως πάντοτε ορθός. Χωρίς αυτούς τους ΔΗΚΟϊκούς, το άλμα της νέας πλειοψηφίας για την αλλαγή δεν θα είχε ποτέ πραγματοποιηθεί», συμπλήρωσε.

Το ΔΗΚΟ, είπε ο Πρόεδρός του, πέρασε πολλές φουρτούνες από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, αλλά δεν χάθηκε, δεν έχασε ποτέ τον προσανατολισμό του, ούτε και τώρα, και η ιστορία θα το δικαιώσει.

«Αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η αμετάκλητη απόφαση μας. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, έτσι βγαίνει από την ψυχή μου. Κάποιοι κάνουν σχεδιασμούς για τη νέα τους αρχή, εμείς κάναμε και κάνουμε τους σχεδιασμούς μας για να μπει η νέα εποχή. Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, οι προκλήσεις. Χωρίς συσσίτια, χωρίς κοινωνικά παντοπωλεία, χωρίς ανεργία. Αυτός ο λαός δικαιούται καλύτερη μοίρα. Εμείς, λοιπόν, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όσους έχουν και τη θέληση και τη βούληση, αλλά και την αποφασιστικότητα, ο τόπος να πάει μπροστά. Για εμάς η πατρίδα δεν πουλιέται, η πατρίδα είναι το υπέρτατο. Αυτό το υπέρτατο, λοιπόν, εμείς θα το υπηρετήσουμε», κατέληξε ο κ. Καρογιάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα