Η Ελένη ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ τον Λάτσιο και ρίχνει ΒΟΜΒΑ στο δικαστικό θρίλερ! “Είσαι ΨΕΥΤΗΣ, έκανες τον ΜΑΓΚΑ με τα δικά μου λεφτά, εγώ έχω πληρώσει τις δικές σου αποδείξεις”

19:33 6/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η Ελένη έτοιμη για ρελάνς. Η δικαστική διαμάχη της με τον Λάτσιο παίρνει φωτιά μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις της.

«Κάνει το μάγκα με τα δικά μου λεφτά. Όσα λέει ότι έχει πληρώσει εκείνος, έχουν βγει από τη δική μου τσέπη». Η Ελένη… οπλίζει και «πυροβολεί» τον Γιάννη Λάτσιο, δίνοντας πλέον νέα διάσταση στο δικαστικό θρίλερ της δεκαετίας και αποδεικνύοντας ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε… χιλιοστό πίσω στον πόλεμο με τον πρώην σύζυγό της. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης

περνά στην αντεπίθεση, αποφασισμένη όχι μόνο να μην πληρώσει ούτε ευρώ από τα 1.600.000 που ζητάει ο Λάτσιος, αλλά και να τελειώσει μια και καλή υπέρ της το… παιχνίδι. Πώς θα το πετύχει αυτό; Παίζοντας φουλ επίθεση με στοιχεία που θεωρεί ότι θα προκαλέσουν σάλο.

Το «YES!» πρώτο αποκάλυψε με ντοκουμέντα όλη την αλήθεια και το παρασκήνιο για τη δικαστική διαμάχη του άλλοτε πιο λαμπερού ζευγαριού της ελληνικής showbiz. Και σήμερα -πάλι με ντοκουμέντα- προκαλεί νέο σεισμό. Αποκαλύπτει ποιος είναι ο κρυφός άσος που ισχυρίζεται ότι έχει στο μανίκι της η Ελένη, η οποία ρίχνει βόμβα και θεωρεί ότι θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή στη συγκλονιστική υπόθεση.

Είσαι ψεύτης

Η βόμβα της Ελένη προκαλεί σίγουρα σοκ. Βγάζει ψεύτη τον πρώην σύζυγό της για τα χρήματα που υποστηρίζει ότι ξόδεψε το διάστημα που ήταν παντρεμένοι (με ό,τι συνεπάγεται αυτό αφού η υπόθεση βρίσκεται ήδη στις δικαστικές αίθουσες). Αμφισβητεί ξεκάθαρα πολλές από τις αποδείξεις που έχει ήδη προσκομίσει ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 λέγοντας ότι δεν τις έχει πληρώσει αυτός αλλά εκείνη! «Δεν τις έχει πληρώσει ο Λάτσιος, αλλά εγώ και θα σας το αποδείξω», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέχεια της δικής της αγωγής δημιουργώντας νέο σάλο γύρω από το δικαστικό θρίλερ της δεκαετίας.

Όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το «YES!» στις 22 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Λάτσιος στην αγωγή του υποστηρίζει ότι το διάστημα που ήταν παντρεμένος με την Ελένη, είχε αναλάβει όλα τα έξοδα της οικογένειάς τους, από το σχολείο των παιδιών και το υπηρετικό προσωπικό, μέχρι τις κατασκευές στο σπίτι στα Μελίσσια και τα ταξίδια που έκαναν. Έως και την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, στις 29 Ιανουαρίου 2010, ισχυρίζεται ότι έδωσε 2.353.530 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται και κάποια άλλα έξοδα που ανεβάζουν το ποσό κοντά στα 2.500.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με την αγωγή του Λάτσιου, η Ελένη ενδιαφερόταν μόνο για την επένδυση των δικών της χρημάτων και την αγορά ακινήτων.

Πόλεμος… αποδείξεων

Οι ισχυρισμοί αυτοί έκαναν έξαλλη τη Μενεγάκη που «σήκωσε το γάντι» και απάντησε βάζοντας νέα φωτιά στον πόλεμο. «Ο τέως σύζυγός μου υποστηρίζει ψευδώς ότι κατέβαλε 2.353.530 ευρώ». Από την πρώτη κιόλας… γραμμή της προσθήκης στην αγωγή της η Ελένη δείχνει τις διαθέσεις της να παίξει φουλ επιθετικά και συνεχίζει:

«Φέρνει αποδείξεις (κατονομάζει όνομα εταιρείας) που όμως εξ επιταγής προκύπτει ότι έχω πληρώσει εγώ. Το ίδιο συμβαίνει με (αναφέρει εταιρεία) που πλήρωσα εγώ, ενώ δήθεν επένδυα τα χρήματά μου σε αγορά ακίνητης περιουσίας». Με το ίδιο επιθετικό ύφος η Ελένη αντικρούει τους ισχυρισμούς του Λάτσιου ότι εκείνος έδινε χρήματα από την τσέπη του για το σπίτι στα Μελίσσια και υποστηρίζει ότι εκείνη ξόδεψε περισσότερα από 650.000 ευρώ, προσκομίζοντας αποδείξεις, την ώρα που λέει ότι «ο αντίδικος προσκομίζει ως δήθεν αποδείξεις, χειρόγραφες επιστολές μη νόμιμες».

Αφού δεν δέχεται ότι ο τέως σύζυγός της πλήρωνε για τα έξοδα των σχολείων των παιδιών («το μεγαλύτερο μέρος των διδάκτρων έχει πληρωθεί από εμέ», αναφέρει) αλλά και για τα ταξίδια που έκαναν, αναφέρεται ξανά σε συγκεκριμένες αποδείξεις που έχει προσκομίσει στο δικαστήριο ο Λάτσιος, τις οποίες και δεν δέχεται. «Έχουν πληρωθεί με δικά μου χρήματα», αναφέρει κατά λέξη, δείχνοντας αποφασισμένη για πόλεμο μέχρις εσχάτων.

Η Ελένη πήρε το όπλο της και πυροβολεί. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει άμεση απάντηση του Γιάννη Λάτσιου που όπως και η τέως σύζυγός του δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ούτε βήμα πίσω. Και ο πόλεμος συνεχίζεται χωρίς έλεος και από τους δύο…

Keywords
Τυχαία Θέματα