Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη ρίψη χειροβομβίδας σε κινηματογράφο στη Λευκωσία

17:53 30/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από το ΤΑΕ Λευκωσίας σχετικά με τη ρίψη σήμερα το πρωί χειροβομβίδας στην είσοδο κινηματογράφου στη Λευκωσία από αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο φρουρός του κινηματογράφου, ηλικίας 48 χρόνων, και να προκληθούν ζημιές στην εξωτερική είσοδο του κινηματογράφου.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 02:50. Σημείωσε δε ότι ο 48χρονος φρουρός μεταφέρθηκε

στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου έτυχε περίθαλψης και απολύθηκε καθώς τα τραύματα του ήταν επιπόλαια.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από το ΤΑΕ Λευκωσίας, λαμβάνονται καταθέσεις, αξιολογούνται πληροφορίες και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

«Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή υπόθεση η οποία αφορά το αδίκημα της καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικές ύλες» σημείωσε, διευκρινίζοντας πως από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως η χειροβομβίδα που χρησιμοποιήθηκε είναι αμυντική χειροβομβίδα ελληνικής προέλευσης.

Πρόσθεσε ότι τόσο τα απομεινάρια της χειροβομβίδας όσο και άλλα τεκμήρια έχουν προωθηθεί για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα