Η αποχώρηση του συνεργάτη της Mενεγάκη που προκάλεσε αντιδράσεις, τα παράπονα στην Ελένη και η απάντηση της παρουσιάστριας

14:13 30/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Ελένη Μενεγάκη τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μαζί της θα είναι και η ανανεωμένη- και φέτος -ομάδα της, την οποία βλέπουμε και στη φωτογραφία που ανέβασε χθες η Ελένη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Μαζί της εκτός από τα γνωστά πρόσωπα θα είναι ξανά  η Κατερίνα

Ζαρίφη, η Αντωνία Καλλιμούκου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Υπήρξε όμως και μια αποχώρηση, η οποία προκάλεσε αναστάτωση και πολλές αντιδράσεις.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Μωρέλλα, ο οποίος φέτος δεν θα είναι στην εκπομπή. Μόλις αυτό έγινε γνωστό υπήρξαν αντιδράσεις στο twitter, από φίλους και θαυμαστές οι οποίοι ενημέρωσαν την παρουσιάστρια, λέγοντας της πως θεωρούν λάθος την αποχώρηση του δημοσιογράφου.

Φυσικά η Ελένη που είναι γνωστό το πόσο αγαπάει τους τηλεθεατές και τον κόσμο που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, τους απάντησε και προσπάθησε να τους εξηγήσει πως κάθε χρόνο υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα της.

Δείτε όλη τη συνομιλία της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα