Γυναίκα υποστηρίζει ότι είδε το Boeing μέσα στη θάλασσα

21:04 21/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Tη στιγμή που οι έρευνες για την ανεύρεση του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών συνεχίζονται-δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα-μια γυναίκα υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα, ενώ ήταν εν πτήσει είδε στον Ινδικό Ωκεανό ένα αεροσκάφος να επιπλέει στο νερό κοντά στα νησιά Ανταμάν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα από την Κουάλα Λουμπούρ ήταν τόσο σίγουρη για αυτό που είδε στις 14:30 στις 8 Μαρτίου,

αρκετές ώρες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους, που πήγε και έδωσε κατάθεση στην αστυνομία την ίδια ημέρα – πέντε ημέρες πριν από την επέκταση των ερευνών στην περιοχή γύρω από τα νησιά Ανταμάν.

Σημειώνεται ότι η μαρτυρία αυτή σχετίζεται με το σημείο, το οποίο είχαν υποδείξει οι ειδικοί ότι είδαν δύο αντικείμενα, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανήκουν στο Boeing να επιπλέουν στον Ινδικό.

Η ίδια τονίζει ότι περιφρόνησαν την πληροφορία που έδωσε καθώς της είπαν ότι είναι αδύνατον να δει αντικείμενα να επιπλέουν από τέτοιο ύψος.Βεβαίως η 53χρονη είναι πεπεισμένη και επιμένει ότι είδε ένα ασημί αντικείμενο στο σχήμα αεροσκάφους να επιπλέει στο νερό ενώ πετούσε από την Τζέντα στην Κουάλα Λουμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα