Γ. Περδίκης: Εξαιρετικά επικίνδυνη η κίνηση ψευδοκράτους στον ΟΙΔ

15:12 8/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εξαιρετικά επικίνδυνη χαρακτήρισε ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης, την ενέργεια του ψευδοκράτους να ζητήσει ένταξη στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης.

Σε δηλώσεις στους Αγίους Βαβατσινιάς όπου μαζί με τους κατοίκους προχώρησαν στη δενδροφύτευση πάρκου στη μνήμη των 13 θυμάτων της έκρηξης στο Μαρί, ο κ. Περδίκης είπε ότι ”η Τουρκία εφαρμόζει ένα σχέδιο τρομοκρατίας της διεθνούς κοινής γνώμης και του ΟΗΕ

και στέλλει μηνύματα απειλητικά ότι θα προχωρήσει σε αναγνώριση του ψευδοκράτους”.

Πρόσθεσε ότι ”αυτή η κίνηση με την Ισλαμική Διάσκεψη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, κυρίως γιατί μπορεί να προκαλέσει όντως πανικόβλητες αντιδράσεις από πλευράς Ηνωμένων Εθνών και να σύρουν σε μια πενταμερή διάσκεψη”.

Ο βουλευτής των Οικολόγων ανέφερε ακόμα πως ”με ψυχραιμία, χωρίς πανικό, χωρίς αντιδράσεις που θα παίξουν το παιχνίδι της Άγκυρας θα πρέπει να στείλουμε μηνύματα αποφασιστικότητας. Οσο και αν απειλούν, ακόμα και αν εφαρμόσουν αυτό που απειλούν δεν πρέπει να υποχωρήσουμε. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλει ο κυπριακός λαός και η κυβέρνησή του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα