Έξαλλη η Σταματέρη με τον Αλέξανδρο Παρθένη!

11:06 13/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη της αγγελίας του Γάμου του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου  και τα πρώτα παρατράγουδα ξεκίνησαν. Πολλοί φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους αλλά οι περισσότεροι προωθήθηκαν στους τηλεφωνητές των κινητών τους. Στην ίδια λογική και η Μαρία Σταματέρη η οποία γνωρίζει τον Παρθένη πολλά πολλά χρόνια απο την εποχή που είχε σχέση με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Η Μαρία λοιπόν έστειλε μήνυμα στο Μοντέλο και η απάντηση που πήρε την εξόργισε. Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά την συνομιλία. Γράφει η Μαρία «Αλέξανδρε Καλημέρα. Η Σταματέρη είμαι. Σε ψάχνω» για να λάβει την απάντηση «Εσύ και όλο το Πανελλήνιο». Παρά την απάντηση του μοντέλου η Μαρία επιμένει και τον ρωτάει «Παντρεύεσαι» για να πάρει την απάντηση «…».

Η όλη στάση του Αλεξάνδρου έφερε στα όριά της την συνάδελφο η οποία δεν πίστευε στα μάτια της. Δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο φίλος της, ο άνθρωπος με τον οποίο έχουν κάνει και διακοπές μαζί στην Πάρο απάντησε με τόσο επαγγελματικό-για κάποιους  τρόπο- Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η απογοήτευσή της καθώς η πρόθεση να μιλήσει μαζί του δεν ήταν για επαγγελματικούς λόγους αλλά στο πλαίσιο της φιλικής σχέσης που έχουν…Ελπίζω η απάντηση του Αλέξανδρου να ήταν σε χιουμοριστικό πλαίσιο και διόλου ψωνίστικη αν και θα χρειαστεί καιρός μέχρι να ηρεμήσει η Μαρία…Λογικό. Δεν ξηγήθηκες καλά Άλεξ!!!

Keywords
Αναζητήσεις
παρθενης αλεξανδρος, αλεξανδρο παρθενη
Τυχαία Θέματα