Εκστρατεία για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού διενεργεί η Πάφος

17:42 18/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης της Επαρχίας Πάφου ως τουριστικό προορισμό, αρχίζει αυτή την περίοδο παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία για προώθηση της «Καλοκαιρινής» Πάφου στην κυπριακή αγορά.

Η οργανωμένη και συντονισμένη παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού για το καλοκαίρι του 2012 αρχίζει επίσημα

στις 25.06.2012 και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 7.08.2012.

Στην εκστρατεία περιλαμβάνονται διαγωνισμοί και κληρώσεις πλούσιων δώρων μεταξύ αυτών και δωρεάν διαμονή σε διάφορα ξενοδοχεία της Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του φορέα τουρισμού, τα ξενοδοχεία της πόλης προσφέρουν και φέτος ελκυστικές τιμές, οι εστιάτορες και οι διάφοροι επαγγελματίες του τουρισμού είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φιλοξενία.

Στην ανακοίνωσή του ο φορέας τουρισμού της Πάφου και οι εμπλεκόμενοι φορείς καλούν τους κατοίκους της Κύπρου να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να χαρούν τις πεντακάθαρες θάλασσες και το πανέμορφο φυσικό τοπίο σε κάθε φιλόξενη γωνιά της Επαρχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα