ΕΥΡΩΚΟ: ΑΚΕΛ και Χριστόφιας αντι να ζητούν τα ρέστα, ας σεβαστούν την Εκκλησία

14:30 13/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η προκλητική συγχρονισμένη επίθεση και το περιεχόμενο των δηλώσεων κατά του Αρχιεπισκόπου από τον κ. Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ, φανερώνουν ότι οι τέως κυβερνώντες ακόμα και σήμερα αρνούνται να αναλάβουν τις πολλές και βαρύτατες ευθύνες τους για την καταστροφή της οικονομίας του τόπου.

Το ΑΚΕΛ και ο κύριος Χριστόφιας όπως κατέθεσε σήμερα ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας

Πανίκος Δημητριάδης, υποτίμησαν την κατάσταση της οικονομίας, υπερτίμησαν τις δικές τους δυνατότητες να εξασφαλίσουν δανεισμό και αρνήθηκαν πεισματικά να ζητήσουν έγκαιρα εξωτερική βοήθεια.

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής διαχείρισης ήταν να καταλήξει η κατάσταση σε μη διαχειρίσιμες συνθήκες με όλα τα γνωστά τραγικά επακόλουθα για την οικονομία και τον λαό μας.

Το ΑΚΕΛ και ο κύριος Χριστόφιας παρέλαβαν μια πλεονασματική οικονομία και παρέδωσαν καμένη γη. Δημιούργησαν στρατιές ανέργων και διέλυσαν τη μικρομεσαία τάξη. Πολλαπλασίασαν το ποσοστό των πολιτών που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και έβαλαν στη ζωή μας τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα συσσίτια.

Το ΑΚΕΛ και ο κύριος Χριστόφιας αντί σήμερα να ζητούν και τα ρέστα, ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους ανήκουν και ας σεβαστούν την εκκλησία και τον προκαθήμενο της, γιατί είναι η εκκλησία που καθημερινά σιτίζει και βοηθά τα θύματα της ΑΚΕΛικής λαίλαπας την ώρα που το ΑΚΕΛ και ο κύριος Χριστόφιας δεν φαίνεται να νοιάζονται για τις επιπτώσεις της αποτυχημένης διακυβέρνησης τους αφού η μόνη τους έγνοια είναι να πάει καλά το Κόμμα τους και μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα