ΔΗΚΟ: Μονοδιάστατη η εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης

20:25 28/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Προβληματισμό για το ότι «παρά τις εκκλήσεις και ανησυχίες της πλειοψηφίας των πολιτικών κομμάτων, η Κυβέρνηση επέλεξε να ακολουθήσει μία μονόπλευρη και μονοδιάστατη προσέγγιση στο θέμα της Κριμαίας» εξέφρασε σήμερα εκ μέρους του ΔΗΚΟ η Ευρωβουλευτής του κόμματος Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Σε δηλώσεις της στα γραφεία του ΔΗΚΟ η Αντιγόνη Παπαδοπούλου είπε ότι η Κυβέρνηση, «αγνοώντας ακόμα και το χθεσινό ψήφισμα

της Βουλής των Αντιπροσώπων, επέλεξε να είναι εξ` εκείνων των χωρών που υπερψήφισαν το ψήφισμα εναντίον της Μόσχας, παραγνωρίζοντας την παραδοσιακή φιλία με τη Ρωσία και τη στήριξη που προσέφερε στην Κυπριακή Δημοκρατία σε κρίσιμες ψηφοφορίες».

«Επέλεξε να συνταυτιστεί με δυνάμεις, που επιχειρούν να αναβαθμίσουν το ψευδοκράτος, πιέζουν για συνεχείς υποχωρήσεις την πλευρά μας και εμμένουν σε “απευθείας εμπόριο” με τα κατεχόμενα» πρόσθεσε.

Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι ευελπιστεί ότι η συγκεκριμένη στάση της κυβέρνησης δεν θα οδηγήσει σε ρήξη τις σχέσεις των δύο χωρών και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση τους με γνώμονα πρωτίστως την προάσπιση των συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα