Δείτε το νέο τρέιλερ του Dansing for you 2 με την Χριστιάνα Αριστοτέλους! Φωτογραφίες από το γύρισμα!

16:42 4/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα βγει στον αέρα το Dansing for you 2 με την Χριστιάνα Αριστοτέλους,από το Mega Κύπρου. Οι εγχώριοι stars έχουν ξεκινίσει από καιρό τις πρόβες τους για να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό στο live.

Στον δεύτερο κύκλο του λαμπερού σόου θα δούμε την πολιτικό   Πραξούλα Αντωνιάδου, τους  παρουσιαστές Δημήτρη Σούγλη και Άντρη Καραντώνη, τους  ηθοποιούς  Χριστιάνα

Αρτεμίου, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Ελένη Σιδερά, Μιχάλης Μουστάκας, Μαρίνος Ξενοφώντος, Μαριλένη Σταύρου και Έλενα Λιασίδου.

Ο Μιχάλης Μουστάκας,η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και ο Κωστάκης Κωνσταντίνου

Σε ρόλο δασκάλων θα δούμε τους Δάκη, Γιώργο Σταματάρη, Μαρλέν Αγγελίδου, Κύπρο Χαριλάου, Τεύκρο Νεοκλέους, Λάζαρο Κοντόζη, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και την Αννίτα Κωνσταντίνου .

Στην φώτο: η Αννίτα Κωνσταντίνου,η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ

Οι επώνυμοι που θα  χορέψουν είναι οι: Γιώτα Κουφαλίδου, ο παρουσιαστής Τάσος Θεοδώρου και οι ηθοποιοί Χρύσανθος Χρυσάθνου, Λουκάς Ζήκος, Λουκία Μιχαήλ, Κωνστάντια Παύλου, Μαρία Φιακά, Γιώργος Ττόφα, Κατερίνα Λούρα και Μαρίνος Κονσόλος.

Η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ με τον Κωστάκη Κωνσταντίνου

Ο  Νίκος Μουρατίδηςι θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του DanSing for you 2.Όσο για τους άλλους δυο κριτές, δεν θα αλλάξουν, θα είναι η Εύη Δρούτσα και ο Τζέικ Αθανασιάδης.

Δείτε το τρέιλερ:

του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα