Απολαύστε το καυτό στριπτίζ του Θεοδόση Κώτση!

14:32 23/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Θεοδόσης Κώτσης είναι από τους πιο αρρενωπούς ηθοποιούς της εγχώριας σόουμπιζ.Η αρρενωπότητα του κορμιού του μαγνήτισει όλα τα γυναικεία βλέμματα.

Ποιος μπορέι να ξεχάσει το καυτό στριπτίζ του στην σειρά του Αντ1″ Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη”.Το συγκεκριμένο επεισόδιο έκανε πάταγο!



Ούτε όμως η εμφάνιση του στην σειρά του Μega “Κόκκινο Δωμάτιο” πέρασε απαρατήρητη αφού και εκεί όποτε άφηνε το κορμί του ακάλυπτο η τηλεθέαση ανέβαινε στα ύψη!

Πέρα από την υποκριτική ο Θεοδόσης Κώτσης είναι και τραγουδιστής με δισκογραφία όπου σε πρόσφατη συνέντευξη του στο LarisaNew δήλωσε πως “Η τηλεόραση έχει ξεπέσει..Προτιμώ το τραγούδι”.

“Είναι απαράδεκτη όλη αυτή η χαβούζα με τα τούρκικα όπως κ η αντιμετώπιση της επικαιρότητας ακόμα, παρ’οτι η τηλεόραση έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης
της κατάστασης που βιώνουμε γιατί ποτέ δεν είπε την πραγματική αλήθεια στον κόσμο και είναι ξεπεσμός να προβάλεις σειρές που προάγουν τον πολιτισμό μιας εντός εισαγωγικών ανταγωνιστικής χώρας και ότι συνεπάγεται αυτό. προτιμώ να βρίσκομαι αποκλειστικά στο τραγούδι πλέον κι ας περνάει κι αυτό την κρίση του και την φάση αυτοκάθαρσης με τις όποιες δυσκολίες”.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια για την καινούργια του δισκογραφική δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
θεοδόσης κωτσης γυμνος, θεοδοσης κωτσης
Τυχαία Θέματα