Ακυρώνονται πτήσεις στο Λονδίνο λόγω καιρού

09:11 5/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Περίπου το ένα τρίτο των πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο ματαιώθηκαν εξαιτίας της χιονόπτωσης, ανακοίνωσαν οι Αρχές του αεροδρομίου.

”Μόνο το 70% των πτήσεων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή στο Χίθροου”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως οι ματαιώσεις αφορούν περίπου 400 πτήσεις.

Η απόφαση για ματαίωση των πτήσεων ελήφθη για ”να μειωθεί η ταλαιπωρία των επιβατών εξαιτίας των χιονοπτώσεων και της κακοκαιρίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Έκτακτο μετεωρολογικό δελτίο εκδόθηκε το Σάββατο

για το μεγαλύτερο τμήμα της Βρετανίας. Χιόνια άρχισαν να πέφτουν στο Μάντσεστερ, που αναμένεται να φτάσουν τους 15 πόντους στην κεντρική και ανατολική Αγγλία.

Οι θερμοκρασίες από το βράδυ της Παρασκευής έχουν πέσει κάτω από το μηδέν, ως τους -12,4 βαθμούς Κελσίου στο Οξφορντσάιρ.

Στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ θα πραγματοποιηθούν και οι 270 προγραμματισμένες πτήσεις και το αεροδρόμιο του Στάνστεντ ανακοίνωσε πως οι πτήσεις σήμερα θα πραγματοποιηθούν κανονικά μετά τη μικρή διακοπή το Σάββατο εξαιτίας του χιονιού.

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, το μεγαλύτερο της κεντρικής Αγγλίας, θα κλείσει για σήμερα τους διαδρόμους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα