17χρονος από την Λάρνακα έπεσε από ύψος 4 μέτρων στην προσπάθεια του να βοηθήσει 53χρονο

15:51 16/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα σε ένα από τους κεντρικούς δρόμους της Λάρνακας, στην περιοχή Αγίου Λαζάρου.

Ενας 17χρονος τραυματίστηκε στα χέρια και το πηγούνι, ενώ παρουσιάζει περιτραυματική αμνησία μετά από πτώση από ύψος 4 μέτρων. Η πτώση επήλθε στην προσπάθεια του νεαρού να βοηθήσει 53χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπεσε θύμα εκφοβισμού από 31χρονο, με τον οποίο προηγήθηκε κυνηγητό με τα αυτοκίνητα τους στα στενά δρομάκια του Αγίου Λαζάρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7 χθες το απόγευμα 53χρονος

κάτοικος Λάρνακας ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του κοντά στην εκκλησία Αγίου Λαζάρου, αντιλήφθηκε να τον ακολουθεί δεύτερο αυτοκίνητο με οδηγό 31χρονο, επίσης κάτοικο Λάρνακας με το οποίο, όπως ισχυρίστηκε ο 53χρονος, είχαν διαφορές.

Μόλις ο 53χρονος αντιλήφθηκε τις απειλητικές διαθέσεις του 31χρονου, σύμφωνα με την περιγραφή της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπαθώντας μέσα από τα στενά δρομάκια της περιοχής να τον αποφύγει, εισήλθε σε μονόδρομο, με αποτέλεσμα η πορεία του αυτοκινήτου του να ανακοπεί από άλλα οχήματα.

Μόλις το αυτοκίνητο του 53χρονου ακινητοποιήθηκε, ο 31χρονος φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να κατέβηκε από το δικό του όχημα και αφού τον προσέγγισε φέρεται να τον κτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και να του άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, τα οποία πέταξε προς τα πάνω με αποτέλεσμα αυτά να καταλήξουν στην οροφή τριώροφης πολυκατοικίας.

Το όλο περιστατικό, όπως αναφέρεται, εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια νεαρών μαθητών, 17 και 16 χρόνων που βρίσκονταν στο προαύλιο της εκκλησίας, λίγα μόλις μέτρα από τα δύο αυτοκίνητα. Μόλις οι μαθητές είδαν τον 31χρονο να αποχωρεί από τη σκηνή, προσέγγισαν τον 53χρονο και προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν να εντοπίσει και να κατεβάσει από την πολυκατοικία τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Τότε ο 17χρονος μαθητής λυκείου, αφού είδε ότι η πόρτα της κύριας εισόδου της πολυκατοικίας ήταν κλειστή, επιχείρησε να ανέβει, τοποθετώντας καρέκλες, στο πρώτο όροφο, προκειμένου να μπουν μέσα από το παράθυρο. Ωστόσο, το παράθυρο ήταν κλειστό και στην προσπάθεια του να κατέβει από τις καρέκλες φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου 4 μέτρων.

Από την πτώση ο 17χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς ο νεαρός φέρει κατάγματα στα χέρια και θλαστικό τραύμα στο πηγούνι, ενώ παρουσιάζει περιτραυματική αμνησία.

Ο 53χρονος, που επίσης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, φέρει εκχυμώσεις και θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα