Το Tumblr μετρά πλέον 15 δις μηνιαίες επισκέψεις!

21:21 26/1/2012 - Πηγή: Gugoo

Σε προηγούμενο άρθρο μας παρουσιάσαμε την σελίδα της Coca-Cola στο νέο microblogging δίκτυο, Tumblr!  Σήμερα, θα παρουσιάσουμε την ανακοίνωση της εταιρείας που αφορά των αριθμό των επισκέψεων και των ενεργών χρηστών που αριθμεί το site.

Στο 2011 ήταν ένα «εκρηκτικό» έτος για το Tumblr καθώς το δίκτυο υποδέχθηκε το 2012 με μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα: 15 δισεκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις και 120 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες!

Τα προηγούμενα στατιστικά

που είχε δημοσιεύσει η διοίκηση ήταν τον Σεπτέμβρη όταν οι μηνιαίες επισκέψεις ήταν 13 δισεκατομμύρια, αριθμός ο οποίος, συγκριτικά με τα 2 δις που είχε στις αρχές του 2011, ισοδυναμεί με 218% ετήσια αύξηση.

Για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε καλύτερα τα παραπάνω νούμερα αρκεί να αναφέρουμε ότι τα blogs του WordPress.com προσελκύουν 316 εκατομμύρια χρήστες διεθνώς, οι οποίοι επισκέπτονται περίπου 2.5 δις σελίδες τον μήνα. Ωστόσο, αν δούμε τα στατιστικά μόνο για την αγορά των ΗΠΑ τότε το αποτέλεσμα είναι:

WordPress.com = 20.4 εκατομμύριαTumblr = 10.9 εκατoμμύρια

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι ο CEO της Tumblr δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει η εταιρεία του να στραφεί ακόμη περισσότερο σε κοινό εκτός των ΗΠΑ καθώς ήδη περισσότερο απο το 40% των χρηστών της προέρχονται απο χώρες άλλες των Ηνωμένων Πολιτειών!

Keywords
Τυχαία Θέματα