Google+ Pages και… ο πραγματικός ανταγωνισμός μόλις ξεκίνησε

21:51 7/11/2011 - Πηγή: Gugoo

Η Google+ Branded Page για το Android

Μπορεί η Google να άργησε, όμως δε μας απογοήτευσε. Τα Branded Pages του Google+, ή αλλιώς ο ανταγωνισμός των Facebook Pages, είναι γεγονός.

Τόσους μήνες το κοινωνικό δίκτυο του διαδικτυακού κολοσσού αποσκοπούσε αποκλειστικά στο να ενώνει τους χρήστες μεταξύ τους, ώστε να ανταλλάσουν μηνύματα, links, videos και εικόνες. Μάλιστα είχε αποτρέψει

τις εταιρείες να φτιάχνουν προφίλ στο Google+, με τη δικαιολογία ότι σύντομα θα εισαχθούν προφίλ ειδικά διαμορφωμένα για αυτές.

Και η στιγμή που πολλές εταιρείες περίμεναν έφτασε. Τα Branded Pages του Google+ δίνουν μεγάλη δύναμη στο νέο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο πλέον μπορεί να σταθεί ακόμα πιο αντάξια μπροστά στο μεγάλο του ανταγωνιστή, όπου τα Pages γνωρίζουν τεράστια επιτυχία.

Τα πρώτα εταιρικά προφίλ που έκαναν την εμφάνισή τους στο Google+ είναι μεταξύ άλλων των Angry Birds, του CNN, της Pepsi και της Toyota, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Τέλος να σημειώσω ότι η δημιουργία Google+ Branded Pages δεν έχει γίνει σε όλους τους χρήστες δυνατή, οπότε πολλοί από εσάς που διαβάζετε το άρθρο αυτό, θα πρέπει να περιμένετε. Αξίζει η υπομονή, δε νομίζετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα