Φίλα με ακόμα...

14:36 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Κορίτσιααααα…! Να ‘μαι και σήμερα κι ας άργησα λιγάκι. Πριν ασχοληθώ μαζί σας, θέλω να πω καλημέρα στο αγόρι που με συντρόφευσε χθες το βράδυ. Γεια σου Δήμο μου!!! Έλα, μην κάνεις πως δεν θυμάσαι!! Τα όνειρα της Λόλας γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκα. Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό αγαπημένες μου φιλενάδες. Η βραδιά μου με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν πολύ όμορφη και ήταν ένα αθώο φλερτάκι, με ένα απλό φιλάκι. Είχε αρχή, μέση, τέλος, υπόθεση και τον Λαζαράκο στο background!!! Λίγο αρκετά background
βέβαια, αλλά το διευκρινίζω για να μην ζηλέψει… Τι ωραίο, τι γλυκό όνειρο που ήταν αυτό! Να ‘σαι καλά βρε Δήμο, μού έφτιαξες τη μέρα, γι’ αυτό και θα αρχίσω με δικό σου τραγουδάκι σήμερα. Πάντως, κορίτσια να δείτε που δεν ήταν τυχαίο. Αφού άκουσα και στο ραδιόφωνο μετά πως είναι καλεσμένος την Πέμπτη στον Πέτρο Κωστόπουλο. Να δείτε που κι εκείνος για μένα θα μιλήσει! Μόνο μην πει όσα του εκμυστηρεύτηκα για τον Λαζαράκο!!!
 

Αγκαλίτσες και φιλάκια!

Ξεκινάμε με το καυτό θέμα της εβδομάδας! Πιο καυτό και από τον καιρό, που σου λέει θα έχει καύσωνα και καμιά φορά πιο κουραστικό και από την αφρικανική σκόνη που πάλι είναι πάνω απ’ το κεφάλι μας. Λέτε γι’ αυτό να καίνε τα μάτια μου απ’ το πρωί ή να φταίει και γι’ αυτό ο Δήμος?? Φυσικά, το θέμα μας είναι η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργο Μπόγρης. Θα είδατε τις χθεσινές φωτογραφίες από το τραπέζι των παικτών του Παναθηναϊκού, όπου οφείλω να ομολογήσω πως η σύντροφος του Δημήτρη Ιτούδη ξεχώριζε απ’ όλες τις παρουσίες!!!

Η συνέχεια στο θέμα των ημερών, δίνεται με το φιλί της Έλλης με τον Γιώργο, το οποίο καλό μοιάζει, αλλά σαν εκείνα της Λόλας με τον Λαζαράκο ούτε που πλησιάζει. Άλλο να στο λέω κι άλλο να το ζεις φιλενάδα, η χημεία στα καλύτερά της! Εκείνο το χθεσινό με το Δήμο δεν πιάνεται γιατί ήταν πεταχτό! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» έπιασε το ζευγάρι στα πράσα και δημοσιεύει σήμερα την πρώτη φωτογραφία να φιλιούνται. Μια φωτογραφία από το γλέντι του Παναθηναϊκού στο Νίκο Βέρτη την περασμένη Κυριακή.

Είδατε πως ξετυλίγεται το κουβάρι… Ξεκίνησε ως μια φήμη, συνεχίστηκε με φωτογραφίες σε κάποια απόσταση, αργότερα τα χαμόγελα, μετά το χεράκι-χεράκι, καμιά πεταχτή αγκαλίτσα και να ‘σου τώρα και το φιλάκι. Έτσι θα το πάμε κι εμείς Δήμο μου??? Ε, κι επειδή το «θέμα» φιλί είναι και πολυτραγουδισμένο, ας το κάνουμε θέμα της Λόλας σήμερα... Αφιερώστε κι εσείς ένα τραγούδι που να αφορά «φιλί» γιατί εγώ έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου, που μπερδεύτηκα!!! Θα με βοηθήσει ο Λαζαράκος να το βρω.

Βραδινή περιπολία!

Ας μείνουμε στο ίδιο μαγαζί, γιατί όπως έχουμε πει ξανά είναι το hot spot της πόλης. Έχουμε ακόμα μια φωτογραφία από το βράδυ που διασκέδασαν εκεί ο Ζεσουάλντο Φερέιρα με τον Φερνάντο Σάντος και ο ομοσπονδιακός τεχνικός καταφέρνει και εκεί να δείχνει θυμωμένος!! Αντίθετα, ο Λουκάς Βύντρα με την σύντροφό του, που επίσης διασκέδασαν στο «Fantasia» δείχνουν να περνάνε καλύτερα.

Πάμε μερικά χιλιομετράκια πιο π
Keywords
Τυχαία Θέματα