«Δεν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα»

O Ολυμπιακός πανηγύρισε το ιστορικό ρεκόρ του 26-0, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους εξηγώντας ότι το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει τίποτα για τα πλέι οφ.Ο «Ντούντα» δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή πως «το Ιβανώφειο
είναι ένα παραδοσιακό γήπεδο όπου έχω δώσει πολλά όμορφα παιχνίδια. Ήταν άσχημο που ήταν άδειο. Εύχομαι ολόψυχα στον Ηρακλή να επιστρέψει γρήγορα στην Α1 εκεί που ανήκει ήταν και είναι μια δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ.

Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάσκετ, να ελέγξουμε το ρυθμό. Για πρώτη φορά παίξαμε με 11 παίκτες λόγω τραυματισμών. Σπανούλης και Παπαλουκάς δεν ήρθαν λόγω προβλημάτων ελπίζω μετά το Πάσχα η ομάδα να είναι έτοιμη με όλους τους παίκτες υγιείς. Κερδίσαμε δίκαια στην κανονική διάρκεια. Δεν παίζει ρόλο το ότι είμαστε αήττητοι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σύγχρονο μπάσκετ κι έχουμε την ευκαιρία στα πλέι οφ να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως κάναμε μέχρι τώρα».

Σχετικά με το πλεονέκτημα έδρας ο Ντούντα τόνισε ότι «δεν πιστεύω ότι η έδρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αν οι συνθήκες είναι κανονικές όπως ήταν και στα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, πιστεύω ότι μας περιμένουν δυνατά παιχνίδια. Ξεκινάμε από τον πρώτο γύρο κι έτσι πρέπει να το κοιτάμε».

Γλυνιαδάκης: Δεν σημαίνει τίποτα το πλεονέκτημα»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως «ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Το αήττητο στο πρωτάθλημα δεν σημαίνει τίποτα αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν όπως πρέπει. Και δε θα είναι τίποτα αν δεν κατακτήσουμε τους δύο τίτλους. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, ξέραμε τα προβλήματα του Ηρακλή. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα