iPhone 6, Αναλυτές εκτιμούν ότι η οθόνη του θα πλησιάζει τις 5 ίντσες

Μπορεί να ανακοινώθηκαν τα iPhone 5C και iPhone 5S αλλά οι φήμες για το iPhone 6 πληθαίνουν. Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η Apple δοκιμάζει μία σειρά από οθόνες για το επόμενης γενιάς iPhone που ποικίλουν και ξεκινούν από τις 4,5 ίντσες και 4,8 ίντσες

και φτάνουν τις 6 ίντσες. Αναλυτές πριν μερικές εβδομάδες ισχυρίστηκαν ότι η Apple είναι πιο πιθανό να επιλέξει μία οθόνη με 4,8 ίντσες.

Ίσως να έχουν δίκιο, αφού μία νέα αναφορά από τον αναλυτή Brian White της Cantor Fitzerald έρχεται να ενισχύσει αυτόν τον ισχυρισμό. Ο White είναι πεπεισμένος – και αυτό προέκυψε από μία συνάντηση που είχε με κάποιον προμηθευτή από την Ασία – ότι η Apple θα προτιμήσει μία οθόνη που θα προσεγγίζει τις 5 ίντσες. Δεν αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη διαγώνιο των 4,8 ιντσών, ωστόσο οι πηγές του επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μία οθόνη με διαγώνιο κοντά στις 4,8 ίντσες.

Πιο συγκεκριμένα ο White είπε: «Μετά την συνάντηση μου με εκπρόσωπο του προμηθευτή, επιβεβαιώθηκε ότι ένα μεγαλύτερο iPhone βρίσκεται στα σκαριά και η παρουσίαση του θα γίνει μεταξύ του δεύτερου τριμήνου του 2014 και του τρίτου τριμήνου της ίδιας χρονιάς. Το iPhone του 2014 θα διαθέτει οθόνη που θα πλησιάζει τις 5 ίντσες».

Keywords
Τυχαία Θέματα