Διαγωνισμός on-the-fly, Κερδίστε δύο beta κωδικούς για το Football Manager 2013

Διαγωνισμός Techblog στο φτερό με δώρο αποκλειστικά για τους φίλους gamers! Κερδίστε δύο beta κωδικούς για το Football Manager 2013 και απολαύστε το καλύτερο ποδοσφαιρικο management game της χρονιάς. Η beta του πολυαναμενόμενου Football Manager 2013 είναι ήδη διαθέσιμη για όσους έχουν προπαραγγείλει και θα τρέξει μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 2 Νοεμβρίου, με τα saves μάλιστα να μεταφέρονται στην τελική έκδοση.

Όροι

Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό on-the-fly με δώρο δύο beta κωδικούς για το Football Manager 2013 (δύο νικητές, ένα κωδικό ο κάθε νικητής) θα πρέπει να αφήσετε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιος είναι ο αγαπημένος σας τίτλο ποδοσφαίρου game.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ και οι δύο νικητές θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Οι δύο νικητές θα ενημερωθούν με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι φυσιολογικό αν το σχόλιό σας δεν εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Αντίστοιχος διαγωνισμός τρέχει τώρα και στο Game20 με δώρο 3 ακόμα κωδικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα