Samsung Galaxy Tab 4 Nook, o αντίπαλος του Amazon Kindle Fire HD στα $179

Το Samsung Galaxy Tab 4 Nook, το tablet που απευθύνεται σε λάτρεις του διαβάσματος ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από την Samsung και τη Barnes & Noble και είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ

στα 180 δολάρια. Είναι δηλαδή στην ίδια τιμή με το κανονικό Samsung Galaxy Tab 4 7.0 αλλά η Barnes & Noble υποστηρίζει ότι έχει βάλει μέσα περιεχόμενο αξίας 200 δολαρίων.

Έχει βιβλία, περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές μέσα. Το TouchWiz έχει αφαιρεθεί για χάρη του B&N software αλλά κατά τα άλλα το tablet παραμένει το ίδιο με 7 ιντσών οθόνη με 1,280 x 800 ανάλυση και 216ppi.

Το Amazon Kindle Fire HD που κοστίζει 154 δολάρια δίνει επίσης 216ppi αλλά να πούμε ότι Tab 4 Nook έχει πλήρη πρόσβαση στο Google Play Store απ όπου μπορεί να γίνει download περιεχομένου όπως βιβλία, ταινίες, μουσική, από τη Google και όχι μόνο από την Amazon.

Επίσης, έχει δυο κάμερες μια 3MP πίσω και μια 1.3MP στην μπροστινή πλευρά, δέχεται microSD, Bluetooth χαρακτηριστικά τα οποία λείπουν από το Kindle. Έχει Wi-Fi a/b/g/n και GPS+GLONASS, quad-core επεξεργαστή με 1GB RAM και υποστηρίζει το Multi-Window feature της Samsung.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές εκτός ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα