Samsung Galaxy S5, η Samsung εξηγεί γιατί έχει διάτρητο καπάκι

22:18 2/5/2014 - Πηγή: TechBlog

Το διάτρητο ή με κουκίδες καπάκι του Samsung Galaxy S5 έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις από τότε που η Samsung παρουσίασε τη φετινή της ναυαρχίδα. Όπως έχουμε ξαναπεί το πίσω καπάκι είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα και είναι άνετο στο χέρι καθώς οι «τρύπες» βοηθάνε να μην γλιστράει εύκολα όπως συμβαίνει με τα Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy S

III.

Από τη στιγμή που το Samsung Galaxy S5 είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, υποθέτουμε ότι το συνθετικό δέρμα που χρησιμοποιήθηκε στα Note 3 και Note 3 Neo δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί και εδώ, η Samsung έπρεπε να βρει κάτι διαφορετικό και βρήκε τις κουκίδες.

Πέρα από τις υποθέσεις και τις συζητήσεις που μπορεί να κάνουμε, ο κορεάτικος κατασκευαστής έδωσε τη δική του εξήγηση για το design του πίσω μέρους της συσκευής.
Αυτό που ουσιαστικά λέει επίσημα η Samsung είναι ότι το διάτρητο σχέδιο εξυπηρετεί το αισθητικό αποτέλεσμα της συσκευής αλλά και το κράτημα αφού με αυτό τον τρόπο είναι πιό δύσκολο να γλιστρήσει.

Η εξήγηση της Samsung: «A delicate perforated pattern is applied to the back panel and attached to the elegant frame. The small holes on the panel follow a visual rhythm, providing tactile pleasure to the fingertips when users touch the back of the phone. The S5’s unique cushioning materials deliver a reassuring give when held in the user’s hands. Combined with the perforated exterior and a material soft as sheepskin, the S5 provides a truly optimal grip».

Να πούμε ότι η Samsung φημολογείται ότι ετοιμάζει premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 το οποίο θα έχει μεταλλική κατασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα