Microsoft Bing Social Sidebar, Η αναζήτηση συναντά το social networking

H Microsoft σύντομα θα μας δείξει το «νέο Bing«, όπως το ονομάζει, το οποίο και θα αποτελεί την προσπάθειά της να παντρέψει το social networking με την αναζήτηση πληροφοριών στο Ίντερνετ, με την σημαντικότερη προσθήκη να είναι η μπάρα που θα προσφέρει άμεση πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα για να μη ρωτάτε μόνο τη μηχανή αναζήτησης, αλλά και τους φίλους σας.

Η ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης της Microsoft θα έχει τρεις στήλες στα αποτελέσματα της κάθε αναζήτησης.

Η πρώτη από αυτές στα αριστερά, θα είναι η μεγαλύτερη σε διαστάσεις και θα παρουσιάζει με το γνώριμο τρόπο τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Στη μέση θα υπάρχει μία στήλη που θα προβάλλει τις σχετικές πληροφορίες κατευθείαν στην ιστοσελίδα, κάτι σαν screenshot του σημείου της ιστοσελίδας που αναφέρεται σε αυτό που ψάχνετε, και τέρμα δεξιά θα υπάρχει η γκρι στήλη που είναι αφιερωμένη στα αποτελέσματα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις απευθείας στους φίλους τους από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και να βλέπουν ποιος είναι πιθανόν να έχει απαντήσεις. Επιτέλους, έχει νόημα να κάνετε διαδικτυακή παρέα με ξερόλες! Το Bing βλέπει τι ποστάρουν όλοι στο Facebook, Twitter, Foursquare, Quora, LinkedIn, Blogger και Google+ (άμα είσαι υπεράνω…) και επιλέγει ποιος είναι ο πιο ικανός να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Μέχρι στιγμής, η νέα εκδοχή του Bing θα είναι διαθέσιμη με invitations στις ΗΠΑ. Αναμένεται να είναι αργότερα διαθέσιμη και σε άλλες αγορές.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα