HTC Windows Phone 8X και Windows Phone 8S

Η HTC και η Microsoft παρουσίασαν σήμερα από κοινού τα πρώτα κινητά με άκρως χαρακτηριστικό στυλ Windows Phone, τα smartphones Windows Phone

8X και Windows Phone 8S. Τα δύο μοντέλα τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, τον ήχο Beats Audio και τις δυνατότητες της κάμερας.

Για πρώτη φορά, η HTC χρησιμοποιεί στα κινητά της μπροστινή κάμερα 2.1 Μegapixel με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 88° και διάφραγμα f/2.0, η οποία επιτρέπει λήψη φωτογραφιών με τέσσερα και περισσότερα άτομα στο κάδρο. Επιπλέον, υποστηρίζει την εγγραφή βίντεο 1080p. Η πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8 megapixel CMOS με οπίσθιο φωτισμό (BSI) για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φακό 28 mm με διάφραγμα f/2.0 και ειδικό chip απεικόνισης. Το κουμπί για το κλείστρο, στο σώμα της συσκευής, κάνει τη λήψη αυθόρμητων σκηνών δράσης εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη, ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο.

Το Windows Phone 8X της HTC διαθέτει πανέμορφη οθόνη super LCD 2 με διαγώνιο 4,3 ίντσες και ανάλυση HD, και ελαφρύ γυαλί Gorilla Glass 2 που την προστατεύει από τα χτυπήματα και τα γδαρσίματα της καθημερινής χρήσης. Επιπλέον, η οπτική διαστρωμάτωση μειώνει την αντανάκλαση και τη θάμβωση, διασφαλίζοντας ότι βλέπεις καθαρά κάθε λεπτομέρεια. Το Windows Phone 8S της HTC διαθέτει φωτεινή οθόνη super LCD 4 ίντσες με γυαλί Gorilla, που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα Live Tiles του Windows Phone, και κάθε μήνυμα και φωτογραφία, με κρυστάλλινη καθαρότητα και λαμπερά, ζωηρά χρώματα.

Η HTC δημιούργησε τα Windows Phone 8X και 8S για να φέρει κοντά το εικονικό και το απτό, υιοθετώντας έναν τρισδιάστατο, καθαρό σχεδιασμό ενιαίου σώματος που βασίζεται στα Live Tiles του Windows Phone. Τα Windows Phone 8X και 8S της HTC έχουν άρτια σμιλεμένο προφίλ που λεπταίνει βαθμιαία στις άκρες, και έτσι όταν τα κρατάς νιώθεις ότι είναι απίστευτα λεπτά.

Τα Windows Phone 8X και 8S της HTC θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα από τους μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και καταστήματα λιανικής.


HTC Windows Phone 8X

HTC Windows Phone 8S

Keywords
Τυχαία Θέματα