Bing Maps preview app, Με Streetside και Local Scout

Η Microsoft διέθεσε το νέο Bing Maps app για τα Windows 8.1. H Microsoft δηλώνει ότι το νέο app έχει «χτιστεί από το μηδέν » για να προσφέρει όλες τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς σε μια σύγχρονη εφαρμογή χαρτογράφησης (τρισδιάστατες εικόνες, δυναμικό περιβάλλον, δυνατότητες

διαμοιρασμού, ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κ.ά).

Η νέα εφαρμογή υποστηρίζει φυσικά «touch», Snapview και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες ειδοποιήσεων του λειτουργικού ενώ υποστηρίζει Live Tile.

Η υπάρχουσα εφαρμογή Bing Maps για τα Windows 8 παρέχει παρόμοια χαρακτηριστικά, ωστόσο η Microsoft επέκτεινε τις δυνατότητες της ενσωματώνοντας υποστήριξη Streetside. Χρησιμοποιώντας ένα νέο «bubble view» (σαν μεγεθυντικός φακός), ο χρήστης μπορεί να δει εικόνες «Streetside», με τα ονόματα των δρόμων ενώ περιλαμβάνει την λειτουργία Local Scout, παρέχοντας πληροφορίες για τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια ή καταστήματα κ.α.

Σε αντίθεση με την υπάρχουσα εφαρμογή, η Microsoft έχει επίσης προσαρμόσει ένα νέο search field ενώ τα πλήκτρα κατεύθυνσης/ πλοήγησης βρίσκονται στην αριστερή πλευρά .

Η νέα Bing Maps preview app περιλαμβάνει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό, που αφορά στην κυκλοφορία. Έτσι, αν διαπιστωθεί μποτιλιάρισμα κατά μήκος κάποιας «αγαπημένης» διαδρομής, τότε μπορεί να σας ειδοποιήσει σχετικά, και αν θέλετε σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (π.χ λίγο πριν φύγετε από το σπίτι για την δουλειά). Η συγκριμένη λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες.

Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κυκλοφορία παρέχονται από το Live Tile ή μέσω σχετικών ειδοποιήσεων καθώς εργάζεστε στο desktop με τα Windows 8.1.

Keywords
Τυχαία Θέματα