Ξεκίνημα από το τουρνουά «Ακρίτας»

20:34 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια θα δώσει από σήμερα ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Ο δικέφαλος θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή δυνατών αντιπάλων από την Τουρκία και τη Βουλγαρία. Πιο συγκεκριμένα εκτός από τον οικοδεσπότη Εθνικό Αλεξανδρούπολης

, τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά θα λάβουν μέρος η Γαλατασαράι από τη Τουρκία και η Λουκόιλ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία.
Το τουρνουά αρχίζει την Παρασκευή 18/9 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21/9.
Ο δικέφαλος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά σήμερα στις 18:00 την Τουρική Γαλατασαράι, αύριο στις 18:00 την Λουκόιλ Μπουργκάς και την Κυριακή στις 18:30 τον τοπικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί από το PAOK Sports Arena και βρίσκεται ήδη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Ο Δικέφαλος θα δώσει μια σειρά από δυνατά φιλικά παιχνίδια, από τα οποία ο Γιάννης Καλμαζίδης θα βγάλει πλούσια συμπεράσματα, θα κάνει δοκιμές και κυρίως θα διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του την ώρα που ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε League Cup, Βαλκανικό κύπελλο και Ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα αποτελέσματα σε αυτή τη φάση έρχονται σε δεύτερη μοίρα αφού ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις εβδομάδες διπλών προπονήσεων, οι παίκτες είναι σφιγμένοι και το ζητούμενο για τον τεχνικό της ομάδας είναι να δει κάποια από τα πράγματα που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση.
Εντωμεταξύ , για το βράδυ του Σαββάτου είναι η προγραμματισμένη η άφιξη του Ερνάρντο Γκόμεζ στη Θεσσαλονίκη. Ο Βενεζουεαλανός διαγώνιος θα ενσωματωθεί από τη Δευτέρα στις προπονήσεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα