Ξανά νωθρός ο Ναδάλ

20:29 3/1/2014 - Πηγή: AEK365

Πρώτος ημιτελικός στην Ντόχα κι ενώ θα περίμενε κανείς ο Ισπανός να «τελειώσει» με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα κόντρα στον Γερμανό, Νο162 στον κόσμο, εντούτοις χρειάστηκε δύο ώρες προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του, και μάλιστα με ανατροπή, 4-6, 6-2, 6-3, ώστε να διεκδικήσει το Σάββατο (4/1) το πρώτο του τρόπαιο για το 2014.

Χωρίς ζωντάνια στο παιχνίδι του ο Ισπανός έδωσε χώρους στον Γκόζοφτσικ, ο οποίος με επιθετικό παιχνίδι έκανε το break στο δεύτερο game, προηγήθηκε με 3-0 και παρότι είδε τον Ναδάλ

να ισοφαρίζει (3-3) με νέο break στη συνέχεια και κρατώντας το σερβίς του στο τέλος πήρε το προβάδισμα, κάνοντας την έκπληξη.

Η απάντηση του επικεφαλής του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης ήταν άμεση, βρίσκοντας τα πατήματά του. Με break ο Ναδάλ προηγήθηκε με 4-0, έχοντας φτάσει με συνοπτικές διαδικασίες στην ισοφάριση και ξεκαθαρίζοντας στον Γερμανό ποιος είναι το αφεντικό. Παρότι ο Γκόζοφτσικ συνέχισε την προσπάθειά του, άντεξε μέχρι και το 3-2 του τρίτου σετ κι αφού οι δυο τους ξεκίνησαν με συνεχόμενα break στα τρία πρώτα games, για να πάρει το προβάδισμα ο Ισπανός με 2-1.

Από εκεί κι έπειτα ο Ναδάλ έδειξε τον καλό του εαυτό και την διαφορά που υπάρχει ανάμεσά τους, περιμένοντας πλέον τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στον Γκαέλ Μονφίς και τον Φλοριάν Μάγερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα