Τζαβέλλας: Δεν πουλάω οπαδιλίκι

17:22 27/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παραμένει ο ίδιος σε όποια ομάδα και να βρίσκεται χωρίς να πουλάει οπαδιλίκι όπως υποστήριξε, ενώ σημείωσε πως στην Ελλάδα όταν νικάς είσαι ο καλύτερος και όταν χάνεις είσαι άσχετος.
Σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου που παρακολουθούν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο διεθνής αμυντικός ρωτήθηκε για τα σχόλια που ακούγονται για τη συμπεριφορά του και απάντησε λέγοντας το εξής: "Σε όποια ομάδα πάω είμαι ο

ίδιος. Αυτό που βγάζω δεν είναι οπαδιλίκι, ούτε ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Είμαι ο ίδιος, είτε η ομάδα έχει πολύ κόσμο είτε όχι. Χαίρομαι να με αγαπούν οι φίλαθλοι, από αυτό παίρνω ψυχολογία. Αλλά και στην Ελλάδα και παντού ο κόσμος είναι ο ίδιος: στη νίκη είσαι ο καλύτερος, στην ήττα άσχετος. Εγώ συνεχίζω παντού να είμαι ο ίδιος".
Σε αποπροσανατολίζουν όσα γίνονται γύρω από εσένα έξω από το ποδόσφαιρο;
"Όταν λες κάτι παραπάνω στην Ελλάδα πέφτουν να σε φάνε. Φταίω και εγώ για κάποια πράγματα, αλλά πολλοί θέλουν να ασχολούνται μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί ασχολούνται μαζί μου αλλά εγώ το βλέπω ως καλό. Σίγουρα, πάντως, θα προσπαθήσω να διορθώσω αυτά που μπορώ εγώ".
Δε θα ήθελες να πει κάποιος επίσημα από τον ΠΑΟΚ ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας ή το πρότζεκτ που βαδίζει φέτος;
"Είναι νωρίς να ορίσουμε τους στόχους από την αρχή της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μπορεί να έρθουν άλλοι 15 παίκτες! Σίγουρα πρέπει να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Χρειάζεται υπομονή. Δεν ξέρω αν αρέσει αυτό στον κόσμο ή αν το αντέχει. Πρέπει όμως να μπουν σωστές βάσεις και να γίνει σωστή δουλειά. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να πάμε καλά στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα