Τους πονάει που δεν είναι μόνοι...

18:13 20/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με το "καλημέρα" η ΚΑΕ ΠΑΟ έδειξε πόσο την πονάει το ότι η ΑΕΚ μπήκε στο ΟΑΚΑ και θα κάνει στο κρατικό γήπεδο, το οποίο προφανώς οι Πράσινοι θεωρούν δικό τους, όλους τους αγώνες και τις προπονήσεις. Η πράσινη ΚΑΕ που με παρασκηνιακές παρεμβάσεις προσπάθησε να εμποδίσει την επιστροφή της ΑΕΚ

στο ΟΑΚΑ παρουσιάζει σε... παγκόσμια αποκλειστικότητα τον χθεσινό αγώνα ΑΕΚ - Πανιωνίου, που ήταν μια γιορτή του μπάσκετ και απέσπασε τα εγκώμια όσων ασχολούνται με το άθλημα, σαν... πόλεμο. Εκτός από τις ζημίες στο γήπεδο που ουδείς κατάλαβε πλην των... συγκάτοικων η πράσινη ΚΑΕ πετάει και κάποιες αίολες και αστήρικτες σπόντες για δήθεν ενοικίαση του ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ χωρίς λεφτά και με πολιτικές παρεμβάσεις. Εκτός του ότι παρεμβάσεις έκανε μόνο ο ΠΑΟ για να μείνει μόνος , χωρίς αποτέλεσμα, η ΑΕΚ πήγε με τα λεφτά του νέου μεγαλομετόχου της και έδωσε 40% του ποσού μπροστά. Μάλιστα, πληρώνει αναλογικά περισσότερα χρήματα από την ΚΑΕ ΠΑΟ με δεδομένο πως θα δώσει στο ΟΑΚΑ λιγότερα από τα μισά παιχνίδια από όσα θα δώσει ο ΠΑΟ, λόγω Ευρωλίγκα, εκτός αν η νεανική του ομάδα αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο. Πιθανότατα κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως η ΑΕΚ δεν είναι αυτή που ήξεραν τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση - παραλήρημα του ΠΑΟ:

«Όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει το ΟΑΚΑ «συντηρείται» τα τελευταία πολλά χρόνια από το τεράστιο ενοίκιο που πληρώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Επιπλέον η ΚΑΕ έχει επενδύσει από ιδίαν τσέπη μεγάλα ποσά ώστε το γήπεδο να έρθει σε κατάσταση τέτοια ώστε να μπορεί να φιλοξενεί αξιοπρεπώς τον εξάκις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε ότι εχθές κατά τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ, με την οποία δεν μας χωρίζει τίποτα σε συλλογικό επίπεδο, οι φίλαθλοί της κατέστρεψαν ιδιωτική περιουσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επίσης έφεραν το ΟΑΚΑ σε τέτοια κατάσταση που να μην μπορεί να φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της.
Ευελπιστούμε ότι η Πολιτεία μέσω του Υφυπουργού, η Γ.Γ.Α., το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ (που επέτρεψε με αδιαφανείς διαδικασίες αυτή την επικίνδυνη συγκατοίκηση και ενώ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου μας είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα συνέβαινε), το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και αυτοί που μεσολάβησαν μέσω πολιτικής παρέμβασης, θα αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές ώστε να έρθει το ενοικιασμένο (με χρήματα και όχι με άνωθεν εντολές) στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός γήπεδο στην κατάσταση που οφείλουν, όπως και ότι θα πράξουν τα απαραίτητα ώστε να μην ξανασυμβεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα