Καθάρισε ο Πέπε

14:54 12/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 19η αγωνιστική

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κορνεγιά ελ Πρατ

Με ένα γκολ του Πέπε στο 54ο λεπτό με εντυπωσιακή κεφαλιά η Ρεάλ πέρασε από τη Βαρκελώνη επικρατώντας με 1-0. Οι Μαδριλένοι πίεσαν πολύ στο πρώτο μέρος και είχαν φάσεις για γκολ

όμως είτε ο Κασίγια, είτε η αστοχία τους κράτησε το ματς χωρίς σκορ. Στην επανάληψη το ματς εξελίχθηκε σε διαγωνισμό του Ρονάλντο με τον γκολκίπερ της Εσπανιόλ με νικητή τον δεύτερο. Τη λύση έδωσε όμως ο Πέπε. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν με τον Λόπεθ να σκοράρουν και να "κλέψουν" τον βαθμό.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κίκο Κασίγια, Ραούλ, Σάντσεθ, Στουάνι (83'Πίτσι), Μορένο, Χάβι Λόπεθ, Φουέντες, Κολότο, Άλεξ (63'Λανθαρότε), Κόρδοβα Τόρζε (63'Σιμάο).

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαχάλ (91'Αρμπελόα), Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Μπέιλ (75'Γεσέ), Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά (90'Ιγιαραμέντι).

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΑΛΑΓΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Με πρωταγωνιστική τον γκολκίπερ της η Λεβάντε επιρκάτησε 1-0 της Μάλαγα και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Νταβίντ Μπαράλ στο 19ο λεπτό. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τη Μάλαγα.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κέιλορ Νάβας, Πέδρο Λόπεθ, Καράπελας, Βύντρα, Χουανφράν, Σέρχιο Πίντο (46'Καμαράσα), Σιμάο, Σουμέτρα, Ρουμπέν (88'Ροδάς), Ίβανσιτς (61'Πέδρο Ρίος), Μπαράλ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Σέρχιο Σάντσεθ, Ουέλινγκτον (33'Φλάβιο), Ελισέου, Καμάτσο, Τισόνε (77'Χουάνμι), Πορτίγιο (62'Άντσερον), Σάμουελ, Ντούντα, Σάντα Κρους.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Αγιασμό θα πρέπει να κάνει η Μπέτις που είδε να της πηγαίνουν όλα στραβά στο ματς με την Οσασούνα και παρότι ήταν καλύτερη ηττήθηκε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τόρες και στη συνέχεια ακολούθησε ασφυκτική πίεση της Μπέτις με τον Φερνάντεθ να έχει κατεβάσει τα ρολά. Στο 37' οι "μπέτικος" έμειναν με δέκα όταν αποβλήθηκε ο Νόνο και στο 57' τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ο Φιγκουέρας πέτυχε αυτογκόλ. Στο επόμενο λεπτό η Μπέτις κέρδισε πέναλτι με τον γκολκίπερ της Οσασούνα να αποβάλλεται. Ο Κάστρο το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά το γκολ ήρθε στο 80' με τον Μολίνα αλλά δεν ήταν αρκετό να αλλάξει τα πράγματα.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Παουλάο, Αμάγια, Νάτσο, Νόνο, Λόλο, Χουανφράν (46'Μολίνα) Σάλβα Σεβίγια (46'Φιγκουέρας), Μπαπτιστάο (75'Τσούλι), Βαντίγιο, Ρουμπέν Κάστρο.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Λοτιές, Μπερτράν, Θεχούδο (76'Όιερ), Λόλο, Σίλβα, Ντε λας Κουέβας (58'Ακούνια), Τόρες, Ριέρα (61'Ριέσγο).

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αλφόνσο Πέρες

Στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές επέστρεψε η Ράγιο που πήρε μεγάλο διπλό επί της Χετάφε με 1-0.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Σράμπια έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 11' ο ρέφερι έδειξε πέναλτι υπέρ της Βαγιεκάνο, το οποίο λίγο αργότερα και μετά από υπόδειξη του βοηθού του, απέσυρε σωστά. Στο 18ο λεπτό ο Μογιά είπε όχι σε πλασέ του Μπουένο, αλά στο 29' ο Γκάλβες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπουένο από κοντά με πλασέ, έγραψε το 1-0 για τη Ράγιο. Στο 35ο λεπτό, ο Ρουμπέν έπεσε κι έδιωξε προ του Λισάντρο Λόπες και στο 40' το σουτ του Καστίγιο πέρασε λίγο άουτ.

Στο 49' όπως και στ 53' τα σουτ των Μπόρχα και Πέδρο Λεόν, αντίστοιχα, έφυγαν άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Μαρικά στο 58'. Στο 79ο λεπτό ο Μογιά νίκησε τον Αντριάν σε μοναδικό τετ α τετ ενώ στο 89' ο Μπαένα έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λόπες. Παρόμοιο σκηνικό και στις καθυστερήσεις, με τον Νάτσο αυτή τη φορά να κόβει στη γραμμή το σουτ του Κολουνγκά.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Εσκουδέρο, Λόπες, Ράφα, Βαλέρα (61' Κάστρο), Μπόρχα, Λασέν, Λαφίτα (67' Κολουνγκά), Σαράμπια, Λεόν (75' Γκαβιλάν), Μαρικά.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκάλβες, Σαούλ, Νάτσο, Μπαένα, Τρασόρας, Βιέρα, Μπουένο (72' Αντριάν), Μπανγκουρά (81' Ραμίρο), Καστίγιο (72' Εμπαρμπά).

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα