Ταξιτζής για Αλβανό πιστολέρο: Μου έβαλε το καλάσνικοφ στα πλευρά

16:26 28/11/2014 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με τον Τάκη Δοροβίτση, συνήγορο του ταξιτζή, που μετέφερε τον κακοποιό από το Μικρολίμανο αμέσως μετά την επίθεση στο μπαρ, το ταξί ήταν περαστικό, όταν ο Αλβανός σήκωσε το χέρι και το σταμάτησε.
Οπως είπε ο κ. Δοροβίτσης, ο Αλβανός δράστης, μόλις μπήκε μέσα, του έβαλε το Καλάσνικοφ στα πλευρά και του είπε να φύγει, παίρνοντας κατεύθυνση για Αθήνα.
Ο ταξιτζής τον άφησε μετά την Ευελπίδων με κατεύθυνση προς Άρειο Πάγο και το ταξίμετρο

έγραφε 22,50 ευρώ, όπως φαίνεται και στη σχετική απόδειξη. Ομως, ο δράστης του άφησε 30 ευρώ.
Μάλιστα, πριν αποβιβαστεί ο δράστης του ζήτησε αρχικά το τηλέφωνο του σπιτιού του οδηγού ταξί, όμως ο ταξιτζής που είναι πατέρας δύο παιδιών δεν του το έδωσε. Αντιθέτως, του έδωσε το κινητό του τηλέφωνο. Τότε ο Αλβανός του έκανε αναπάντητη για να το επιβεβαιώσει και μετά γύρισε και του είπε, πριν χαθεί, με απειλητικό ύφος «ξέρεις τι σημαίνει αυτό».
«Έτρεμα από το φόβο μου δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα», είπε ο ταξιτζής, ο οποίος ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν πήγε κατευθείαν στην αστυνομία, λόγω των απειλών του δράστη.
Την Τετάρτη, πήρε την απόφαση και τηλεφώνησε στον δικηγόρο του, με τον οποίο λίγο αργότερα κατευθύνθηκαν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα