Συγκλονιστικές «μάχες»

22:06 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο καυτός ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και αργά το απόγευμα δεν εμπόδισαν τους αθλητές να δώσουν συγκλονιστικές μάχες στην πρώτη ημέρα του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών για το Πανελλήνιο Σιρκουί μπιτς βόλεϊ και το Μάστερς του Σχοινιά που κορυφώνεται την Κυριακή στο «Καράβι sports club».

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρακολουθώντας αναμετρήσεις στην άμμο για... γερά νεύρα . Στους άνδρες, οι τρεις φορές νικητές του φετινού Πανελλήνιου Σιρκουί, Ξενάκης-Μπιλλήρης καθώς και οι Ζωλασταθιάδης-Νιώπας

έχουν περάσει απευθείας στα ημιτελικά.

Εκεί περιμένουν τους αντιπάλους τους που θα προκύψουν από τους αγώνες των Γκόρτσανιουκ / Κουζούνη - Λόρντ-Ραμιώτη και Δημητριάδη / Χατζηηλιάδη - Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη αντίστοιχα. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το OTESport.

Στις Γυναίκες το «εισιτήριο» για τα αυριανά ημιτελικά, έχουν εξασφαλίσει οι Kiss / Παπαφωτίου, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από το ζευγάρι των Γκότση / Νάστου - Κατερίνη / Παρασκάκη, ενώ στην τετράδα βρίσκεται και το «δίδυμο» Δηλαβέρη / Νικολαΐδου που θα βρεθεί απέναντι στον νικητή του αγώνα Τέζα / Φωτεινού και Βλάχου / Φίλια. Ο τελικός της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 και θα έχει επίσης τηλεοπτική κάλυψη από την συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ.

Χαρακτηριστικό του άψογου κλίματος που επικρατεί στον Σχοινιά είναι ότι μετά το τέλος των αγώνων του Σαββάτου νικητές και ηττημένοι μετά από μια σύντομη βουτιά στην θάλασσα, γίνονται μια παρέα και απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο μπιτς μπαρ Καράβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα