Στον Ίκαρ ο Δεμερτζής

18:00 6/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Θανάσης Γιαπλές θα έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Γιάννη Δεμερτζή, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα που κάνει μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια», ανέφερε ο 31χρονος γκαρντ που αγωνιζόταν στην Κύπρο και στον Κεραυνό Στροβόλου και συμπλήρωσε:

«Παρακολουθούσα την Α1 από την Κύπρο και μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός πως σε όλα τα παιχνίδια

του Ικάρου στην Χαλκίδα το γήπεδο είναι γεμάτο. Θέλω να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και θα δουλέψω σκληρά για να προσαρμοστώ στην ομάδα και να την βοηθήσω».

Ο Σταύρος Ελληνιάδης ανέφερε πως: «Ο Γιάννης είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει αγωνισθεί πολλά χρόνια στην Α1 και θα ενισχύσει την περιφέρεια μας. Είναι σημαντικό ότι βρισκόταν σε μια καλή ομάδα της Κύπρου, όπως ο Κεραυνός Στροβόλου και ήδη βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχύσει τον Ίκαρο, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής».

Keywords
Τυχαία Θέματα