«Στόχος πάντα η πρωτιά»

15:53 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ημερίδας Καταδύσεων που διεξήχθη στο κλειστό καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά ήταν και ο Νίκος Μόλβαλης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στα αγωνίσματα των 3μ. Τραμπολίνο Β' κατηγορίας και 1μ. Τραμπολίνο Γ' κατηγορίας. Ο 12χρονος αθλητής δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τις διακρίσεις του:

«Ο ανταγωνισμός ήταν πιο μεγάλος σε σχέση με άλλες φορές γιατί δεν ξεκίνησα καλά στις πρώτες βουτιές, αλλά με βοήθησαν οι τελευταίες που έκανα. Ωστόσο, όσο ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο οι βουτιές. Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε αγώνες

στον Άγιο Κοσμά, γεγονός που μας βοηθάει πολύ», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο και πως ο ίδιος τα αντιμετωπίζει:

«Πολλά παιδιά αποχωρούν από τις καταδύσεις, γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Εγώ δίνω περισσότερη βάση στον αθλητισμό απ' ότι στο σχολείο, αλλά ακόμα τα βγάζω πέρα. Ευτυχώς στην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, οι προπονήσεις γίνονται στο ΟΑΚΑ και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, όπως άλλες ομάδες. Σε ένα μήνα έχουμε πάλι αγώνες και στοχεύω πάντα στην πρωτιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα